pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Високу кредитоспроможність Укртелекому підтверджено кредитним рейтингом на рівні uaA

Незалежне рейтингове агентство «ІBI-Rating» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг ПАТ «Укртелеком» на рівні uaА. Прогноз рейтингу – стабільний.

При оновленні рейтингів агентство використовувало фінансову звітність ПАТ «Укртелеком» за 2015 рік, а також внутрішню інформацію, надану у ході рейтингового процесу.

Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом на рівні uaA характеризується високою кредитоспроможністю. Цей – один з найвищих інвестиційних рейтингів за національною шкалою.

За даними IBI-Rating, на початок серпня 2016 року з 77 емітентів корпоративного сектора, кредитні рейтинги яких підтримуються вповноваженими рейтинговими агентствами, тільки 12 мають рейтинг рівня uaA.

Прогноз кредитного рейтингу «стабільний» означає, що зміна кредитного рейтингу протягом року є малоймовірною.

«Стале ведення бізнесу, оптимізація роботи та модернізація мережі сформували довіру до Укртелекому як сумлінного, добросовісного та надійного емітента цінних паперів. А стабільний розвиток протягом останніх років забезпечують високі фінансові результати, – коментує фінансовий директор Укртелекому Любомир Коцюмбас. – Сьогодні Укртелеком реалізує широкомасштабний проект модернізації інфраструктури завдяки відкритій фінансовій лінії до 400 млн доларів, відкритій China Development Bank для Укртелекому. Ця співпраця демонструє інтерес міжнародних інвесторів до України».

Похожие пресс-релизы