pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком підключив уже 46 об’єктів курортної зони в Коблевому до оптичного інтернету

Оператор побудував близько 10 км волоконно-оптичних ліній зв’язку до бізнес-об’єктів курорту Коблеве, що на Миколаївщині

Укртелеком активно інтернетизує курорт Коблеве. Так, протягом декількох останніх місяців оператор підключив до швидкісного оптичного інтернету 46 об’єктів курортної зони. Серед них: бази відпочинку, пансіонати, готелі, кафе, нічні клуби та супермаркети. Швидкість інтернету для цих бізнес-клієнтів може становити до 1 Гбіт/c за технологією GPON.

«Незважаючи на високу концентрацію бізнесу, в курортній зоні Коблевого не було можливості підключення швидкісного фіксованого інтернету за прийнятною ціною. Ми вирішили виправити цю ситуацію, інвестувавши кошти в побудову нової інфраструктури для першої лінії курортної зони – магістрального оптичного кабелю завдовжки близько 10 км, – підкреслює Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». – Впевнений, що наш проект сприятиме подальшому розвитку Коблевого як одного з найкращих курортів на Чорноморському узбережжі».

Тепер всі бажаючі відпочивальники зможуть користуватися швидким та стабільним інтернет-з’єднанням, перебуваючи на відпочинку в підключених до GPON курортних об’єктах.

«Ми розгорнули свою Wi-Fi мережу на території всієї бази відпочинку, а це: 5 корпусів, 40 будиночків, кафе та зона відпочинку. Тож тепер всі наші клієнти, що приїжджають до нас на відпочинок, можуть користуватися якісним швидкісним інтернетом», – розказує Юрій Квочка, виконавчий директор пансіонату «Імпульс».

«З Укртелекомом наша база відпочинку «Hotel Central Koblevo» співпрацює давно – були підключені до інтернету за технологією ADSL. Коли нам запропонували перепідключитися на оптику, то ми погодилися, адже обираючи місце для відпочинку, бажаючі все частіше запитують про наявність швидкісного інтернету», – поділився Роман Покровський, власник бази відпочинку «Hotel Central Koblevo».

Нові бізнес-клієнти додатково підключають й інші послуги Укртелекому, зокрема «Хмарну АТС». Нагадаємо, що підключитися до GPON на Чорноморському узбережжі можуть також клієнти, що мають офіси в одеській Аркадії. Саме там Укртелеком нещодавно запустив оновлену мережу, модернізацію якої було розпочато восени 2015 року. В цілому, протягом найближчих двох років компанія планує модернізувати мережу в шести найбільших містах України, охопивши територію, де розташовано 3,3 млн домогосподарств, та 1,7 млн абонентів країни.

Похожие пресс-релизы