pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком підключив майже 200 АЗК «ОККО» до швидкісного оптичного інтернету

Оператор завершив масштабний проект будівництва волоконно-оптичних ліній зв’язку для мережі АЗК «ОККО»

У серпні 2016 року Укртелеком завершив всі роботи з підключення майже 200 АЗК «ОККО» до швидкісного інтернету. Для цього фахівці оператора проклали близько 250 км волоконно-оптичних ліній зв’язку, причому більшість – лише за півроку. В цілому проект тривав 8 місяців, як і передбачав контракт, підписаний між компаніями в середині листопада 2015 року.

«Укртелекомом дотримано всіх технічних вимог у процесі реалізації проекту. Нагадаю, що додатково до основного ми уклали SLA-договір, взявши на себе жорсткі зобов’язання на рівні провідних світових телекомунікаційних операторів, – підкреслив Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту ПАТ «Укртелеком». – Наразі швидкість інтернету на підключених до нашої мережі АЗК від 10 до 100 Мбіт/c з можливістю її подальшого збільшення».

«Для нашої компанії, яка оперує автозаправними комплексами по всій території України, надійний зв’язок – основа для якісного й ефективного централізованого управління бізнесом. Нові волоконно-оптичні лінії зв’язку допомагають гарантувати безперервне та миттєве надання ключових сервісів, таких як зв'язок з процесінгами банків, програм лояльності та паливного процесінгу, WiFi-інтернет. Надійна телекомунікаційна платформа дає можливість впроваджувати нові види інформаційних сервісів на АЗК, – пояснює Олександр Ляшенко, ІТ-директор мережі «ОККО». – В еру активної діджиталізації, завдяки співпраці з Укртелекомом, ми отримали надійний інструмент, котрий надасть нашим клієнтам додаткові зручності, а компанії – лідерські позиції на ринку».

Найбільша кількість підключених до оптичного інтернету АЗК розташовані у Львівській, Івано-Франківській, Київській та Харківській областях. Найвіддаленіші точки підключення розташовувалися у Вишгородському та Золотоніському районах Київської та Черкаської областей відповідно. Так, фахівці оператора проклали понад 3 км оптичного кабелю до кожної з них.

Похожие пресс-релизы