pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Екологічний оазис у центрі Ужгорода: бренд «Чернігівське» подарував містянам оновлений альпінарій

Екологічний оазис у центрі Ужгорода: бренд «Чернігівське» подарував містянам оновлений альпінарій

Наприкінці вересня мешканці Ужгорода отримали в подарунок до Дня міста відреставрований сквер-альпінарій. Таку корисну ідею запропонували здійснити закарпатські активісти Андрій Осадчук та Валерія Сабо. Їхній проект під назвою «Реновація унікального скверу-альпінарію в історичному центрі міста Ужгород» став одним з переможців всеукраїнської програми «Будуймо ЕКО Україну разом!», започаткованої екобрендом «Чернігівське».

Загальна сума інвестицій, зроблених брендом на втілення проекту, склала 135 436 грн. Реалізатором проекту виступила Українська Біржа Благодійності (UBB). Роботи проводилися згідно з проектним планом мешканців Ужгорода – Дiани Кайнц, Антона Гуменюка та Степана Доктора.

До облаштування центру Ужгорода екологічною зоною відпочинку також долучилися десятки місцевих волонтерів. Завдяки спільній праці популярний серед містян сквер-альпінарій став чистим, мальовничим та ошатним. Реалізатори проекту відновили історичну форму водного каскаду, очистили водойми, встановили декоративні клумби-лавиці та ковану перголу, відреставрували кам’яні сходи вздовж озера, проклали бруковані стежки тощо. Також місцеві експерти провели санітарну обрізку наявних рослин і висадили понад 70 нових кущів та дерев.

Наразі унікальний сквер-альпінарій став не лише ідеальним місцем відпочинку, а й цінним природним об’єктом, який ще більш ретельно оберігатимуть мешканці міста. Автори проекту продовжуватимуть реновацію альпінарію. Зокрема планується відновити декоративні лавандові тераси, аби центр Ужгорода став ще більш квітучим та перетворився на справжній екологічний оазис.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO. У 2015 році частка українського ринку ПАТ «САН ІнБев Україна» склала 32,4% у натуральному вираженні за даними міжнародної соціологічної маркетингової компанії Nielsen Holdings N.V.
***
Українська Біржа Благодійності – міжнародний благодійний фонд, діяльність якого сконцентрована в основному в Інтернеті. Почавши свою роботу в 2012 році з презентації на Міжнародному філантропічному ланчі в Давосі, за 3 роки роботи проект зібрав понад 56,5 млн грн від 300 000 приватних донорів і компаній. На сайті ubb.org.ua представлені благодійні та соціальні проекти з різних категорій зі всієї країни. Це дозволяє людям вибрати і підтримати будь-який з них, а також отримати повну інформацію і звіти про виконану роботу. За час роботи ubb.org.ua на сайті опубліковано понад 800 проектів.
https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
http://www.suninbev.com.ua/

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Ірина Кальницька
Моб.: +38 050 3311891
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Тетяна Овсієнко
Моб.: +38 067 5389543
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Похожие пресс-релизы