pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

День народження Ocean Plaza: рекордна кількість відвідувачів, купа подарунків і зірковий концерт

8 жовтня ТРЦ Ocean Plaza шумно відзначив свій четвертий День народження в компанії улюблених відвідувачів і зіркових друзів українського шоу-бізу. На вечірку прийшли понад 95 000 киян і гостей міста, які взяли участь у цікавій і насиченій святковій програмі з розіграшами, подарунками і концертом.
Найзавзятіші шопінгомани вдосталь насолодилися вигідними покупками зі знижками до 70% та показали свою майстерність у конкурсі «Найшвидший шопінг». Святкування було сповнене й інших розваг і конкурсів-сюрпризів, учасники яких мали можливість позмагатися за приємні подарунки від іменинника. Зокрема, «Цитрус» в Ocean Plaza розіграв круті подарунки: два смарт-годинника і сучасній смартфон.
Під час вечірки визначився й власник головного призу – новенького Smart FORFOUR, а також ще чотири щасливчики, які отримали в подарунок телевізори від партнера святкування – мережі «Ельдорадо».
Привітати Ocean Plaza прийшли віртуозний піаніст Павло Ігнатьєв, популярна виконавиця MamaRika, зірки «Х-Фактор» Микита Ломакін, Ольга Шевченко, тріо «Блек Джем», гурти Emotion і TSAR, а також Амадор Лопес зі своїм неймовірним шоу-балетом Rumbero's. Цього ж вечора прихильники The Hardkiss зустрілися зі своїми улюбленцями під час їхньої автограф-сесії, де артисти розіграли білети на один зі своїх концертів.
Чимало глядачів зібралися на виступ хедлайнерів концерту – красунь НеАнгелів, які порадували шанувальників улюбленими хітами.
Яскравим завершальним акордом вечора став DJ-сет від D*Lux.

Похожие пресс-релизы