pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Lattelecom та Укртелеком: інтеграція українського бізнесу в європейське ІТ-середовище

Латвійський телеком-лідер Lattelecom та найбільший оператор фіксованого інтернету і телефонії в Україні Укртелеком домовилися про початок співпраці щодо надання українським клієнтам можливості оренди віртуальних серверів або «хмарного» Дата-Центру, розташованого на території ЄС – м. Рига. Послуги в Україні будуть надаватися під брендом Укртелекому.

13 жовтня 2016 року Юріс Гулбіс, голова правління Lattelecom та Юрій Курмаз, директор Укртелекомa в посольстві Латвійської Республіки в присутності Юріса Пойканса, Надзвичайного та повноважного посла Латвійської республіки в Україні, підписали угоду про початок співпраці. Договір відкриває можливість для українських компаній орендувати віртуальні сервери і/або «хмарний» Дата-Центр (IaaS), який фізично розташований в ЄС (м. Рига, Латвійська республіка), уклавши локальний договір з Укртелекомом.

Інфраструктуру Lattelecom розгорнуто в європейському сертифікованому Дата-центрі «Dattum» (рівень TIER III), який є одним з найбільш захищених ЦОДів у Східній Європі. Всі послуги центру обробки даних надаються відповідно до законодавства Європейського Союзу. Платформа розроблена з використанням рішень від провідних світових виробників (Cisco, HPE, VMware) і має високий рівень надійності - гарантований рівень доступності системи 99,982%.

Також спільна пропозиція операторів має й інші істотні переваги: укладання договору з українською компанією, розрахунок у національній валюті, можливість обслуговування та доступу до послуги по всій країні, перша лінія підтримки клієнтів в Україні, організація додаткових каналів інтернету тощо. Послуги в Україні будуть надаватися під брендом Укртелекому.

Юріс Пойканс, Надзвичайний і повноважний посол Латвійської республіки в Україні, присутній на заході, привітав початок співпраці найбільших телекомунікаційних операторів України та Латвії.

«Латвія посідає особливе місце на цифровій карті світу, будучи однією з її європейських столиць. Я дуже радий, що Укртелеком і Lattelecom підписали сьогодні договір про співпрацю. Сподіваюся, що цей договір тільки перший крок більш тісної співпраці в сфері ІТ між нашими країнами», – підкреслив Юріс Пойканс.

«Lattelecom працює на українському ринку вже кілька років, пропонуючи впровадження та розміщення ІТ-інфраструктури в ЦОДі, який сертифікований за стандартом TIERIII і поєднаний з Україною через безпечні та зарезервовані канали передачі даних з затримкою не більше 23 мілісекунди. За цей час Lattelecom завоював довіру українських підприємців як надійний європейський партнер. У минулому році попит на наші послуги в Україні виріс на 250% – це підтверджує, що ми на правильному шляху. Сподіваємося, що наша співпраця з Укртелекомом дасть можливість його клієнтам будувати повноцінну віртуальну інфраструктуру для швидкої, зручної та безпечної роботи і при цьому – без істотних інвестицій», – розповів Юріс Гулбіс, Голова правління і виконавчий директор Lattelecom.

У свою чергу Юрій Курмаз, директор Укртелекому розповів про можливості оператора в наданні якісного зв'язку з «хмарою» в ЄС, назвавши початок співпраці з Lattelecom ще одним підтвердженням правильності вибору стратегії трансформації українського оператора.

«Розгалужена мережа, що забезпечує доступ по всій Україні, а також наш багаторічний досвід в обслуговуванні великих корпоративних клієнтів роблять Укртелеком цікавим для партнерів у «хмарних» проектах і вигідним для потенційних клієнтів. В цілому, ми плануємо, що протягом 3 років «хмарою» в ЄС скористаються близько тисячі наших клієнтів», – зазначив Юрій Курмаз під час свого виступу.

Підключитися до нової послуги клієнти зможуть вже в листопаді, визначивши з експертами Укртелекому правильну конфігурацію послуги, виходячи з потреб конкретного бізнесу.

Довідка

Похожие пресс-релизы