pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Програма «Кращі з Укртелекомом» об’єднала 118 студентів п’яти регіонів України

У компанії триває освітня програма, що дає можливість студентам у подальшому отримати своє перше робоче місце в Укртелекомі

118 студентів з Києва, Львова, Одеси, Харкова та Дніпра беруть участь у цьогорічному проекті «Кращі з Укртелекомом». Це 18 команд – по 3 в кожному з 4 найбільших міст України та 6 – у Києві. Попереду у студентів ще декілька тижнів цікавої роботи над проектами, які вони будуть захищати перед керівництвом компанії.

«Цього року ми отримали рекордну кількість анкет від бажаючих взяти участь у проекті – понад 400. Тож відбір був досить жорсткий. Утім, наші пріоритети не змінилися, тому, в першу чергу, ми звертали увагу на ініціативних та цілеспрямованих студентів, які в подальшому хочуть працювати в компанії», – поділилася Тетяна Петрук, HR-директор Укртелекому.

У жовтні 2016 року проект «Кращі з Укртелекомом» було названо «Кращим проектом для молоді» під час проведення ІV Національного форуму «Бізнес – Університети. Навички для бізнесу 2030: чи освіта дає необхідне?».

Нагадаємо, в березні 2016 року освітня програма Укртелекому стала частиною Українського Пакту заради Молоді-2020. Основна його мета – забезпечити до 2020 року 10 000 місць для стажування та першої роботи молоді.

«Кращі з Укртелекомом» – це п’ятитижнева освітня програма, що розрахована на студентів 3-5 курсів, а також випускників вищих навчальних закладів. Проводиться в компанії вже другий рік поспіль. За цей період понад 10 учасників після успішного закінчення програми та стажування отримали своє перше місце роботи в Укртелекомі.

Похожие пресс-релизы