Stella Artois підтримала святкування Дня короля Бельгії в Києві

15 листопада Stella Artois, бельгійський бренд №1 у світі, традиційно підтримав святкування Дня короля Бельгії в Києві. На святкування, яке відбулося в приміщенні Національної філармонії України, прийшли представники дипломатичного корпусу, зірки шоу-бізнесу, видатні вчені, політики та інші гості.
День короля Бельгії відзначається вже 150 років, будучи найбільшим національним святом. Його історія ведеться з 1866 року, коли бельгійський монарх Леопольд II оголосив 15 листопада днем святого Альберта, покровителя королівської сім'ї. З тих пір грандіозні гуляння на честь короля Бельгії проводяться щороку по всьому світу. Бельгійські дипломати в нашій країні також не залишають без уваги цей день, залучаючи до своєї культури українців.
Цього року з нагоди свята офіційний партнер заходу і співробітники посольства Королівства Бельгії в Києві організували концерт групи камерної музики Het Collectief. Перед гостями виступили імениті солісти – Томас Діельтьєн (фортепіано), Віберт Аертс (скрипка), Мартін Вінк (віолончель), Тон Фрет (флейта), Жюльєн Ерве (кларнет). Весь вечір музиканти виконували композиції у стилі модерн з репертуару минулого століття, віртуозно поєднуючи сучасні та класичні твори.
Розуміючи високу значимість і об'єднуючу роль цього свята для бельгійців у всьому світі, Stella Artois вже не перший рік активно сприяє проведенню Дня короля Бельгії в Києві. «Ми раді допомагати українцям знайомитися з багатовіковою культурою Бельгії, де в далекому 1366 році почалася історія нашого бренду. Таким чином Stella Artois шанує традиції своєї батьківщини та сприяє розвитку відносин і взаєморозуміння між двома націями», – говорить Дар'я Селінна, старший бренд-менеджер ТМ Stella Artois, компанії САН ІнБев Україна.

Інформаційна довідка:

Stella Artois® – це легке пиво класу супер-преміум, яке продається у понад 80 країнах світу. Stella Artois® є частиною бельгійської традиції пивоваріння, створеної у 1366 році. Воно втамовує спрагу, має середній солодовий запах і присмак з легкою кислинкою, даруючи багатий смак і натяк на гіркоту. Stella Artois® найкраще подавати при температурі +3-5°C в унікальному келиху Stella Artois® відповідно до 9-крокового ритуалу розливу, щоб гарантувати ідеальне враження від цього золотого стандарту пива.

Дізнайтеся більше про «9 золотих правил наливу пива» від Stella Artois – www.stellaartois.com/uk/the-ritual

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO. У 2015 році частка українського ринку ПАТ «САН ІнБев Україна» склала 32,4% у натуральному вираженні за даними міжнародної соціологічної маркетингової компанії Nielsen Holdings N.V.