ОТП Банк дедалі спрощує фінансування для МСБ

Втілюючи значну експертизу в обслуговуванні корпоративних клієнтів у новому продукті короткострокового фінансування для представників малого і середнього бізнесу овердрафт "Гостинний", ОТП Банк не лише максимально спростив умови фінансування, але й значно полегшив процедуру його оформлення за допомогою форми заявки на сайті банку.
Таким чином, для отримання додаткових оборотних коштів на покриття короткострокових касових розривів та своєчасного виконання зобов'язань перед партнерами і державою, не чекаючи надходження необхідних коштів на рахунок, представникам національних компаній з чистим річним оборотом від 1,5 млн до 50 млн грн достатньо лише внести основні характеристики компанії та контактні дані у спеціальну форму на сайті.
Найближчим часом спеціалісти банку розрахують можливий ліміт овердрафту та зв’яжуться з представником компанії для організації зустрічі та оформлення необхідних документів. І вже у термін до трьох днів з моменту подачі заявки компанія отримає можливість здійснювати платежі за рахунок встановленого ліміту овердрафту "Гостинний", до основних переваг якого належать:
• відсутність комісії за встановлення ліміту;
• відсутність застави;
• відсутність поручительства власника;
• мінімальний пакет документів;
• швидке прийняття рішення - до 3 днів;
• можливість збільшення ліміту у міру збільшення надходжень та інтенсивності роботи за рахунком;
• простий і прозорий тариф: фіксована процентна ставка і щомісячна комісія за управління лімітом овердрафту.
«Для забезпечення потреби підприємств малого і середнього бізнесу у додатковому оборотному капіталі найоптимальнішою формою фінансування є саме овердрафт. При створенні овердрафту "Гостинний" ми доклали всі зусилля для спрощення не лише умов фінансування, а й процедур погодження. І тепер за сукупністю параметрів та простотою оформлення пропонуємо один з найбільш конкурентних продуктів для МСБ на ринку», - зазначила Ольга Байцар, начальник управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».
Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.