pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

“Фокстрот” вміє зробити офіс “зеленим”

Контактна особа
Прес-секретар –
Коритник Сергій Валерійович
[email protected]
Пост – реліз
“Фокстрот” вміє зробити офіс “зеленим”
ГК “Фокстрот” не залишається байдужою до екологічних проблем сучасності, а саме до впливу діяльності людини на навколишнє середовище. Тому й запровадила в своїх офісах рух за мінімізацію впливу своєї діяльності на стан довкілля.
25 листопада 2016 року в головному офісі ГК “Фокстрот” було проведено чергову акцію зі збору макулатури, в якій брали участь всі охочі. Кожен з працівників офісу міг надіслати заявку на здачу макулатури і також позмагатися в конкурсі. Після визначення ваги буде визначено переможця з найбільшою кількістю зданої макулатури.
Працівники “Фокстрота” регулярно беруть участь в екологічно орієнтованих заходах. Ця акція не стала виключенням, адже більше 30 офісів здали макулатуру. Для компанії це можливість організувати благодійну акцію з мінімальною організаційною складністю та фінансовими витратами. Для працівників — очистити свої приміщення від зайвих паперів та зробити свій внесок в покращення екологічного стану міста Києва. Гроші, отримані зі здачі макулатури, підуть на допомогу молодій сім’ї Данько, які мають особливі потреби.
Одна з учасників акції, представник компанії “Мікро-прилади” дала такий коментар щодо акції: “Подібні акції цікавлять нас не лише як внесок в вирішення екологічних проблем, а й як задоволення потреб, які знаходяться на третій ступені піраміди Маслоу. Тобто ця акція не просто приносить користь суспільству, а й згуртовує колектив.”
Перемогу здобув офіс під номером 919, який здав 180 кг макулатури. За це їхній колектив отримав еко-сумки, дизайн яких був спеціально заздалегідь розроблений. Всього акція зібрала 890 кг макулатури
Ініціатор створення “Зеленого офісу” Алевтина Белецька не обмежилася проведенням такої акції в межах свого офісу. Прес-секретар залучила до збору макулатури й партнерський проект - “Зелений Інститут Журналістики”, де було зібрано ще 300 кг макулатури.
Довідка:
- ГК «ФОКСТРОТ» є підписантом Глобального Договору ООН і учасником ініційованої OOН програми «Go Green», що закликає об'єднувати зусилля всіх секторів суспільства для трансформації України в державу з високим рівнем екологічної свідомості.

- Співробітники ГК «ФОКСТРОТ» приймають на себе добровільне зобов'язання мислити глобально і показують приклад, як локально діяти для вирішення глобальної екологічної проблеми. Слідуючи обраному курсу та місії компанії, застосовуючи кращі сучасні технології, використовуючи розумно матеріальні ресурси, орієнтуючись на результат і персональну відповідальність, співробітники ГК «ФОКСТРОТ» впроваджують програму «Зелений офіс».

Похожие пресс-релизы