pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк реалізує сервіс онлайн страхування

Розширюючи перелік послуг і адаптуючи сервіси до однієї з основних на сьогоднішній день потреб клієнтів - можливості їх замовлення онлайн - ОТП Банк спільно зі страховою компанією «ВУСО» реалізував можливість оформлення страхових полісів на сайті банку.
Наразі до послуг користувачів на сайті ОТП Банку оформлення полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів – ОСЦПВ компанії «ВУСО».
Таким чином, за допомогою зручного інтерфейсу на сайті банку клієнти мають можливість не лише розрахувати вартість полісу ОСЦПВ виходячи з індивідуальних параметрів за допомогою онлайн калькулятору, але й скористатися додатковими перевагами:
• вигідні умови страхування;
• оформлення полісу за 5 хвилин;
• цілодобовий доступ до сервісу;
• зручні способи доставки: кур'єром по Києву або службою доставки «Нова пошта» - по Україні;
• зручні способи оплати замовлення: банківською карткою онлайн або готівкою при отриманні.
«Невпинно розширюючи перелік пропонованих послуг, ми прагнемо стати незамінним фінансовим партером для клієнта, задовольняючи широкий спектр його щоденних потреб. Завдяки партнерству з одним з основних учасників страхового ринку України, таке нововведення дозволить нашим клієнтам скористатися вигідними умовами страхування, значно зекономивши час та інші ресурси, а також сервісом європейського банку», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».
Більш детальну інформацію можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку по телефону (044) 490-05-00, (044) 290-92-05 або e-mail [email protected].
Цілодобова гаряча телефонна лінія СК «ВУСО»: 3579.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Vkontakte, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы