pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК надав позичальникам майже 9 млнгрн на «Житло майбутнього»

Київ, 14грудня 2016 р.

Понад 8,8 млнгрн кредитних коштів надав КРИСТАЛБАНК позичальникам на придбання нового сучасного житла за програмою іпотечного кредитування «Житло майбутнього». Спільна з будівельною корпорацією «Київміськбуд» програма діє у банку з серпня 2016 року.
«На сьогодні запропонована нами програма є унікальною на вітчизняному ринку, — зазначила директор департаменту підтримки та супроводження роздрібного бізнесу Світлана Гребець.— Вона побудована на основі нової схеми взаємовідносин між банком, позичальником та забудовником, яка передбачає надання фінансової підтримки клієнту ще на етапі будівництва квартири без застави майнових прав і без будь-якого додаткового забезпечення. А прозорі й вигідні умови отримання позики дають можливість всім, хто цього потребує, придбати якісне та сучасне житло від нашого надійного партнера ХК «Київміськбуд».

Детально з умовами програми можна ознайомитися за посиланням: https://crystalbank.com.ua/privatnim-klientam/kreditni-programi/zhitlo-m...

Похожие пресс-релизы