pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК презентує «My CRYSTALBANK» — інтернет-банкінг для фізичних осіб

Київ, 19грудня 2016 р.

КРИСТАЛБАНК впровадив систему інтернет-банкінгу для фізичних осіб «My CRYSTALBANK». Тож, клієнти банку — держателі платіжних карток отримали цілодобовий доступ до управління власними грошима незалежно від місця свого перебування.
«У системі «My CRYSTALBANK» мисконцентрували найкращі рішення з безпеки, швидкості та ефективності, які ринок дистанційного обслуговування може запропонувати на даний час, — зазначив директор департаменту інформаційних технологій Вадим Алифиренко. — Інтерфейс користувача простий і зрозумілий. Тому здійснення операцій за допомогою інтернет-банкінгу зручне та безпечне».
«В системі інтернет-банкінгу клієнтам доступні всі основні операції з рахунками та платіжними картками: здійснення платежів та переказів по Україні (у т.ч. комунальні платежі, поповнення мобільних телефонів, сплата за інтернет), відкриття та поповнення депозитів, погашення кредитів, одержання у режимі он-лайн інформації про стан власних рахунків, управління картковими лімітами, — додає директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу банку Максим Андрієнко. — І це — далеко не повний перелік можливих операцій, що здійснюються за схемою 24/7 з будь-якої точки світу».
Спеціально для користувачів інтернет-банкінгу «My CRYSTALBANK» банк пропонує вклади-online, що дає клієнтам змогу брати участь у депозитних програмах банку, не відвідуючи відділень. Ставки за таким видом вкладів на 0,5% вищі, ніж за їх традиційними аналогами.
Аби підключитися до системи інтернет-банкінгу«My CRYSTALBANK» необхідно мати будь-яку картку КРИСТАЛБАНКу з підключеним сервісом SMS-інформування та залишком не менше 3 грн.Наразі підключення до системи — безкоштовне!

Дізнатися більше та скористатися цим сервісом можна на сайті КРИСТАЛБАНКу, вибравши на головній сторінці розділ «Інтернет-банкінг».

Похожие пресс-релизы