pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Швидкість доступу до інтернету у абонентів Укртелекому зростає в 1,5 рази

В Харкові триває переключення мешканців мікрорайону Олексіївка, проспекту Гагаріна та району аеропорту на нову мережу. Завдяки технічній модернізації, в абонентів Укртелекому, яких уже переключено на нову мережу, середня швидкість доступу до інтернету на існуючих ADSL-лініях зросла в середньому в півтора рази і сягнула 20 Мбіт/с. Абоненти, які обрали доступ за технологією VDSL отримали доступ в інтернет на швидкості до 65 Мбіт\с.

Загалом же у межах масштабного проекту модернізації в Харкові будується нова волоконно-оптична мережа довжиною до 1350 км, замінюються 79 застарілих АТС на 690 нових активних шаф. Наразі встановлено вже 46 нових розподільчих шаф у різних районах Харкова.

Нагадаємо, що модернізація мережі в Харкові відбувається у рамках наймасштабнішої програми технічної модернізації за всю історію Укртелекому. За 2,5 роки планується модернізувати мережу компанії у 6 найбільших містах України: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та Львові. Загальні інвестиції в модернізацію до 2018 року сягнуть 250 млн доларів.

Похожие пресс-релизы