pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ABBYY призначає нового генерального директора групи компаній

Київ, 19 січня 2017 року – новим генеральним директором групи компаній ABBYY призначений Ульф Перссон, який раніше займав посаду голови ради директорів. Ульф змінив на посаді Сергія Андрєєва, який очолював компанію протягом 17 років. Головою ради директорів стане Давид Ян, засновник ABBYY. Вадим Терещенко, який раніше обіймав посаду Старшого віце-президента, фінансового директора групи компаній ABBYY, візьме на себе функції виконавчого і фінансового директора. Також він стане заступником генерального директора групи компаній ABBYY. Сергій Андрєєв залишається акціонером компанії.

«Я хочу подякувати Сергію за 17 років роботи в ABBYY в якості генерального директора групи компаній і в цілому за 25 років роботи в нашій фірмі. Під його керівництвом ABBYY виросла з маленького, але перспективного стартапу в стабільну міжнародну ІТ-компанію. Внесок Сергія в розвиток ABBYY важко переоцінити: відкриття міжнародних офісів, розвиток нових видів продуктів, перемога в патентному розгляді, побудова блискучої команди менеджменту. Сьогодні ABBYY готова зробити серйозний крок у майбутнє. Компанія знаходиться на дуже цікавому, але і складному етапі розвитку. Наш ринок швидко змінюється, і наше завдання — бути на передньому плані цих змін, бути лідером ринку. Ульф є членом ради директорів ABBYY вже більше 14 років і глибоко занурений в усі продуктові та корпоративні аспекти нашої компанії. Ми впевнені, що знання і досвід Ульфа дозволять ABBYY досягти нових цілей» — коментує Давид Ян, засновник і голова ради директорів групи компаній ABBYY.

«Я вдячний раді директорів групи компаній ABBYY за надану довіру. Нам належить щільно працювати разом з менеджментом компанії над подальшим розвитком. Компанія повинна бути гнучкою, швидкою в прийнятті рішень і ще активніше співпрацювати з нашими клієнтами та партнерами. Також, користуючись нагодою, хочу подякувати Сергію Андрєєву за величезний внесок у розвиток ABBYY. Завдяки йому компанія досягла тих успіхів, які ми бачимо сьогодні. Для мене велика честь працювати разом з Сергієм», — коментує Ульф Перссон, Президент і генеральний директор групи компаній ABBYY.

«Було великим людським щастям протягом більш ніж 25 років життя працювати в ABBYY. Я хочу висловити мої найтепліші почуття по відношенню до компанії й до кожного з її співробітників — кращих людей у світі! Я дуже сподіваюся, що ABBYY і далі буде показувати свої найкращі сторони, залишиться інноваційною та ефективною компанією», — коментує Сергій Андрєєв.

Ульф Перссон з 2000 року є співзасновником і керуючим партнером Mint Capital. У 2002 році став членом ради директорів компанії ABBYY. За останні двадцять років був членом рад директорів понад 25 компаній, що працюють у різних галузях економіки.

За додатковою інформацією звертайтесь:
Відділ маркетингових комунікацій компанії ABBYY Україна
Тел.: (44) 490 99 99
Факс: (44) 490 94 61
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы