pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Діамантбанк запровадив новий сервіс придбання квитків online

Діамантбанк запровадив новий сервіс, який дає можливість купити або забронювати залізничні, авіа та автобусні квитки online для будь-якого виду поїздок, як-то бізнес-відрядження, подорожі Україною та світом, відвідання друзів і близьких.

Відтепер кожен бажаючий має можливість придбати квитки на сайті Діамантбанку та особисто відчути безліч переваг нового сервісу, адже подорожуючому не доведеться втрачати власний час на поїздку до каси вокзалу, черги та хвилювання за помилково внесені касиром паспортні дані. Окрім того, сервіс надає можливість вдалого планування своєї поїздки за будь-яким напрямком та в будь-який час, будь-яким транспортом. Не потрібно втрачати час на додаткові ресурси – всю необхідну інформацію можна отримати звернувшись за посиланням http://diamantbank.ua/pages/prydbaty-kvytky.html на офіційній сторінці Діамантбанку.

Розрахунок за нову послугу придбання або бронювання квитків здійснюється за допомогою банківської картки платіжної системи Visa або MasterCard.

Діамантбанк потурбувався, щоб ваша подорож стала незабутньою!

Додаткову інформацію про сервіс можна дізнатися в Інформаційному центрі Банку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні) або на сайті Банку: diamantbank.ua

Похожие пресс-релизы