pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком підключив до інтернету 170 населених пунктів

Завдяки розширенню покриття широкосмугового доступу уже понад 2100 населених пунктів по всій території країни мають інтернет від Укртелекому

Протягом останніх років оператор приділяє особливу увагу інтернетизації невеликих населених пунктів, інвестуючи в розширення географії покриття та модернізацію мережі інтернет. У 2016 році кількість сіл та містечок, підключених до послуги широкосмугового безлімітного доступу до інтернету від Укртелекому, була на рівні попереднього року. Мешканці ще 170 населених пунктів долучилися до всесвітньої павутини.

Сьогодні безлімітний інтернет від Укртелекому є у майже 2 130 населених пунктах України. Оператор надає послуги в усіх регіонах країни, обслуговуючи понад 1,6 млн абонентів.

Для своїх інтернет-абонентів компанія пропонує нові, сучасні та доступні пропозиції. Наприклад, послуга «Інтерактивне TV» поєднує в собі цікавий контент та інтерактивні можливості. Клієнти мають можливість самостійно керувати своїм телевізором: телепрограми вже розподілено за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні тощо), у відеотеці працює зручний пошук. Також можна ставити телепрограми на паузу, перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх у записі в зручний час.

Похожие пресс-релизы