pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія розпочала набір на оновлену програму для студентів «Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів»

Пілотний проект невдовзі стартує у Києві. Заявки на участь від студентів та випускників приймаються до 31 березня

Укртелеком оновив освітню програму «Кращі з Укртелекомом», розширивши її елементами гейміфікації та квестовою частиною. Тривалість проекту незмінна – 5 тижнів. Пілотний проект розпочинається на початку квітня у м. Києві. Планується участь близько 30 студентів та випускників вищих навчальних закладів. Успішне проходження програми гарантує стажування в компанії, а за результатами стажування ухвалюється рішення щодо подальшого працевлаштування в Укртелекомі.

«Після двох років успішного проведення проекту «Кращі з Укртелекомом» ми вирішили дещо оновити формат. Думаю, що тепер він буде цікавішим та легшим для сприйняття студентами специфіки нашої роботи в сфері телекомунікацій, – поділилася Тетяна Петрук, HR-директор Укртелекому. – Вже восени аналогічні програми будуть впроваджені компанією і в інших містах України – Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі».

З початку 2015 року – часу першого набору на програму «Кращі з Укртелекомом» – у ній взяло участь 225 учасників, із них – понад 120 пройшло стажування. Кількість «Кращих», яких було офіційно працевлаштовано за результатами стажування – 19.

Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі до 31 березня 2017 року включно необхідно заповнити анкету – подробиці є на сайті Укртелекому. Як і раніше, перевагу буде надано молодим людям, що розділяють цінності компанії та пов’язують своє майбутнє з телекомунікаційною сферою.

«Кращі з Укртелекомом: Ігри стажерів» – це освітня програма, що розрахована на студентів та випускників вищих навчальних закладів. До участі у конкурсному відборі запрошуються молоді фахівці в галузі телекомунікацій, загального менеджменту, IT, фінансів, продажів та ін. Протягом 5 тижнів програми на учасників чекатимуть: понад 10 майстер-класів від досвідчених тренерів та топ-менеджерів компанії, цікаві знайомства, квест, а також безпосередньо проектна робота.

Похожие пресс-релизы