pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оператор lifecell пропонує оптимальний тариф для смартфонів

Оператор мобільного зв’язку та найшвидшого мобільного 3G інтернету оголошує про запуск нового тарифного плану «Оптимальний смартфон», у якому кожний користувач зможе вибрати для себе пакет з оптимальним обсягом послуг за оптимальною ціною.

Прагнучи задовольнити потреби кожного користувача, оператор №1 для смартфонів запустив новий тарифний план «Оптимальний смартфон» з двома пакетами послуг на вибір.

Пакет S зі щомісячною платою 50 грн містить 3 Гбайт мобільного інтернету, 80 хвилин для дзвінків на інші номери, 80 SMS по Україні, безлімітне спілкування всередині мережі та в месенджері BiP.

У пакеті M, з яким активується стартовий пакет, місячна плата становить 80 грн та надається 7 Гбайт мобільного інтернету, 120 хвилин для дзвінків на інші номери, 120 SMS по Україні, безлімітне спілкування всередині мережі та в месенджері BiP.

Тарифний план «Оптимальний смартфон» можна активувати лише придбавши стартовий пакет «Універсальний», що коштує 60 грн. При цьому перший 30-денний пакет послуг М після активації «Універсального» стартового пакету надається безкоштовно.

Тариф діє по всій території України. Більше інформації про тарифний план «Оптимальний смартфон» можна дізнатися на офіційному сайті оператора.

***
lifecell – український оператор, що надає справжню свободу спілкування, в першу чергу через високошвидкісний мобільний інтернет. За допомогою доступного 3G+ інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів, незалежно від віку чи знань технологій.

100% акцій оператора належать Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Мережа оператора lifecell покриває 99% території України. Станом на кінець 2016 року, активна 3-місячна абонентська база lifecell становить 9,2 мільйона користувачів.

Як дата-оператор і лідер ринку з проникнення смартфонів і 3G-пристроїв, lifecell пропонує тарифи та послуги, найбільш зручні і вигідні для користувачів «розумних» пристроїв.

За результатами незалежного рейтингу speed-тестів у мобільному додатку Speedtest від компанії Ookla, 3G+ мережу lifecell було відзначено як найшвидшу серед українських мобільних операторів.

Похожие пресс-релизы