pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія lifecell взяла участь в WDS FEST

Оператор мобільного зв'язку lifecell в рамках стратегії розвитку корпоративного сегменту компанії оголошує про партнерство з організаторами заходу WDS FEST, присвяченому 10-річчю віконного бренду WDS на ринку України.

Компанія lifecell виступила мобільним партнером заходу WDS FEST, який 27 травня зібрав на великому святковому майданчику на березі Десни більше 900 гостей.

Як мобільний партнер заходу, організованого компанією «МІРОПЛАСТ», одним з лідерів в сегменті виробництва віконних і дверних профільних систем, lifecell забезпечив масштабний захід доступом до якісного мобільного зв'язку, а також ознайомив партнерів і учасників з перевагами корпоративного зв'язку від оператора найшвидшого 3G + мобільного інтернету в Україні.

Оператор lifecell співпрацює з «МІРОПЛАСТ» в наданні деяких послуг корпоративного мобільного зв'язку і продовжує активно розвивати свою мережу корпоративних клієнтів завдяки комплексним пропозиціям вигідних тарифів на різним послугам, в тому числі M2М, які вигідно відрізняються від аналогічних пропозицій на ринку.

***

lifecell – український оператор, що надає справжню свободу спілкування, в першу чергу через високошвидкісний мобільний інтернет. За допомогою доступного 3G+ інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів, незалежно від віку чи знань технологій.

100% акцій оператора належать Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Мережа оператора lifecell покриває 99% території України. Станом на кінець першого кварталу 2017 року, активна 3-місячна абонентська база lifecell становить 8,9 мільйона користувачів.

Як дата-оператор і лідер ринку з проникнення смартфонів і 3G-пристроїв, lifecell пропонує тарифи та послуги, найбільш зручні і вигідні для користувачів «розумних» пристроїв.

За результатами незалежного рейтингу speed-тестів у мобільному додатку Speedtest від компанії Ookla, 3G+ мережу lifecell було відзначено як найшвидшу серед українських мобільних операторів.

Похожие пресс-релизы