pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк знижує процентну ставку для клієнтів МСБ

З липня минулого року ОТП Банк успішно фінансує представників малого та середнього бізнесу в формі продукту «Welcome овердрафт». За цей час продукт зарекомендував себе на ринку і користується великим попитом. Більше тисячі нових та існуючих клієнтів подали заявки на продукт, велика частина з яких була задоволена.
Welcome овердрафт був розроблений для клієнтів з урахуванням їхніх основних вимог: бажання отримувати кредит «швидко» знайшло відображення в умові «гроші за 3 дні», «просто» - мінімум документів, «доступно» - без застави, без поруки. Наразі АТ «ОТП Банк» реагує на ситуацію на грошовому ринку і робить умови продукту ще більш привабливими, знижуючи вартість як для нових, так і для існуючих клієнтів.
Так, з 8 червня 2017 року процентна ставка за продуктом «Welcome овердрафт» буде знижена до 19,9% річних.
У рамках даної кредитної пропозиції національні компанії з чистим річним оборотом від 1,5 до 75 млн грн отримують можливість здійснювати оплату платіжних документів понад коштів на поточному рахунку в межах встановленого ліміту. При цьому, розмір ліміту визначається як обсягом щомісячної виручки, що надходить на рахунок, так і основними фінансовими показниками діяльності компанії. У міру збільшення надходжень на рахунок, а також в залежності від їх інтенсивності, ліміт може бути збільшений до 30% від щомісячних надходжень.
У числі основних переваг Welcome овердрафту:
• мінімальний пакет документів;
• швидке прийняття рішення – до 3 днів;
• простий і прозорий тариф: фіксована процентна ставка і щомісячна комісія за управління лімітом овердрафту;
• відсутність комісії за встановлення ліміту;
• відсутність вимоги застави і поруки власника;
• подання заявки на продукт через сайт банку.
«При розробці продукту ми аналізували проблеми, з якими стикаються наші клієнти при отриманні кредиту, і спробували максимально зняти їх. І зараз ми продовжуємо реагувати на зміни, постійно відстежуючи ситуацію на ринку. Серед трьох гравців, що пропонують подібний продукт на ринку, умови Welcome овердрафту від ОТП Банку є найвигіднішими», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».
Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы