pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Абетка харчування» в Одесі: Nestlé навчає школярів принципам раціонального харчування

11 вересня в рамках освітньої програми «Абетка харчування» в Одеській спеціалізованій школі № 121 відбувся відкритий урок, на якому школярів навчали принципам раціонального харчування. Урок організований за ініціативи Nestlé в Україні в рамках програми «Абетка харчування».
Правильне харчування дитини є запорукою здорового життя. На уроках з «Абетки Харчування» діти в ігровій формі знайомляться з тим, яка їжа є корисною, наскільки здорові їх харчові звички та наскільки важливою є фізична активність для здорового розвитку. Навчальні матеріали «Абетки» допомагають дітям почати побудову власної культури здорового харчування.
Ці матеріали, надані у друкованому та електронному вигляді, використовуються на звичайних заняттях освітнього курсу «Абетки харчування». А для позашкільної освіти можна використовувати наступні джерела:
1. www.abetka-healthykids.com.ua — офіційний сайт програми, де містяться ігри, відео та інші матеріали;
2. www.youtube.com/user/NestleAbetka — канал програми в YouTube, де містяться відео-уроки.

«Останніми роками зростає рівень дитячих захворювань на діабет, і однією з найвагоміших причин цього є неправильне харчування та відсутність самої культури здорового харчування. Виховувати її треба з дитинства — і саме для цього ми створили «Абетку харчування», — зазначив Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestlé в Україні та Молдові. — Ігрова форма занять дозволяє дітям легко засвоювати інформацію та використовувати її щодня. Нерідко через дітей батьки також долучаються до теми здорового харчування, популяризуючи її, і у такий спосіб сприяють здоровішому майбутньому українців».
В Одеській області до програми долучилися 52 навчальні заклади.
Про «Абетку харчування»
Мета Nestlé у світі та в Україні – покращувати якість життя та сприяти здоровому майбутньому. Освітній курс «Абетка харчування», створений в рамках глобального проекту «Nestlé Здорові діти» (Nestlé Healthy Kids), має на меті просування раціонального харчування та фізичного розвитку серед дітей шкільного віку. Це глобальна програма, що є прикладом реалізації стратегії Nestlé Створення спільних цінностей.
Розроблена за ініціативою Nestlé в Україні навчальна програма для учнів 1-4 класів «Абетка харчування» стала частиною курсу «Основи здоров'я». Головною метою програми є навчити дітей принципам правильного харчування і виховати звичку дотримуватися цих принципів у повсякденному житті.
Програма користується популярністю серед українських вчителів і методистів. На їхні чисельні прохання працює сайт www.abetka-healthykids.com.ua що містить у вільному доступі всі необхідні матеріали і посібники для учнів і вчителів. Завдяки інтерактивним компонентам сайт також є точкою обміну досвідом серед вчителів.
Nestlé прагне, щоб «Абетка харчування» знайшла місце у кожному домі. Компанія відкрила канал «Абетка харчування» на YouTube з онлайн-уроками, а також створила захоплюючі ігри, пограти у які можна на сайті програми. Вони сподобаються школярам будь-якого віку.
Довідка
Nestlé – найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 189 країнах, а 328 тисяч співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestlé – підвищувати якість життя і сприяти здоровому майбутньому. Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та домашніх тварин. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо відомих брендів, таких як NESCAFÉ або Nespresso до лідерів локальних ринків. Результати компанії обумовлені веденням стратегії раціонального харчування та здорового способу життя. Штаб-квартира Nestlé розташована у швейцарському місті Веве, де понад 150 років тому була заснована компанія. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2016 році 89,5 млрд. швейцарських фраків. Крім виробництва продуктів харчування, компанія володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.
Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдинг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestlé Business Service (NBS Lviv), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestlé у світі та надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé на більш ніж 30 ринках Східної та Західної Європи.
Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування) дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.
За подальшою інформацією прохання звертатися до
Євгенії Корольової,
Менеджера зі зв’язків з громадськістю
Nestlé в Україні та Молдові,
тел.: (050) 448 3070, (044) 496 1031

Похожие пресс-релизы