pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Carlsberg Ukraine одержала 21 нагороду на Міжнародному конкурсі пива

Одразу 19 продуктів компанії Carlsberg Ukraine отримали винагороди на XX Міжнародному конкурсі пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод та пивоварного солоду.

Щорічно асоціація «Укрпиво» підсумовує результати діяльності пиво-безалкогольної галузі. За 20 років цей конкурс став важливою подією для гравців українського ринку напоїв. У рамках акції «Свято пива — 2017» дегустаційні експерти з України, Білорусі, Молдови та Литви перевірили продукцію українських виробників на предмет відповідності сучасним стандартам якості. Оцінювалися смакові властивості, а також аромат, піностійкість, фізико-хімічний склад та інші показники. В ході оцінювання журі відзначило високу якість продуктів, що виготовляються на Київському, Запорізькому та Львівському пивоварних заводах Carlsberg Ukraine.

Так, найвищими винагородами Гран-Прі відзначено:
• «Seth & Riley’s GARAGE зі смаком лимона» — за найвищу якість ліцензійного спеціального пива;
• «Квас Тарас Чорний» — за найвищу якість квасу;
• «Robert Doms American style Ale» — за найвищу якість напівтемного пива.

13 золотих медалей одержали продукти: сидр «Somersby», «Seth&Riley’s GARAGE зі смаком лимонного чаю», «Carlsberg», «Kronenbourg 1664 Blanc», «Славутич Айс Мікс Куба Лібре», «Robert Doms Мюнхенський», «Квас Тарас», «Квас Тарас Білий», «Балтика безалкогольне №0», «Жигулівське Запорізького Розливу», «Арсенал Міцне», «Львівське 1715» та «Robert Doms Бельгійський».

Срібні медалі здобули «Kronenbourg 1664», «Львівське Світле» та «Львівське Живе». Крім того, продукцію ТМ «Квас Тарас» нагородили янтарною зіркою за найбільші обсяги виробництва квасу у 2016 році, а «Квас Тарас Білий» — почесним кубком за кращий дизайн зовнішнього оформлення.

«Винагороди від дегустаційних експертів — це результат роботи нашої дружньої команди професіоналів у Києві, Львові та Запоріжжі. Ми відповідально ставимося до питання якості продукції: використовуємо новітнє обладнання, орієнтуємося на найвищі світові стандарти та ретельно контролюємо весь процес виробництва — від стадії прийому сировини аж до розливу напоїв», — Юрій Гук, головний технолог компанії Carlsberg Ukraine.

«Нам приємно, що продукцію українських виробників, у тому числі компанії Carlsberg Ukraine, високо оцінюють місцеві та іноземні експерти. Наша незмінна місія — досягти досконалості у мистецтві пивоваріння, так, щоб наші заводи, як і продукти, завжди були зразковими», — Оксана Голушко, менеджер з сертифікації та оцінки якості готової продукції компанії Carlsberg Ukraine.

Для довідки
«Укрпиво» — організатор конкурсу; українська галузева компанія з виробництва пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод. Асоціація представляє загальні інтереси виробників пива, безалкогольної продукції та солоду перед законодавчими та виконавчими органами влади, виконує функції координуючого органу з питань технології, якості та сертифікації продукції, визначення основних напрямків технічного переозброєння, розповсюдження наукової та економічної інформації.

Похожие пресс-релизы