pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Хмарна АТС» Укртелекому об’єднала мережу кінотеатрів Multiplex

Оператор підвів швидкісний інтернет до 10 кінотеатрів, а також забезпечив безкоштовну телефонію всередині всієї мережі Multiplex

Оператор завершив будівельні роботи з підведення волоконно-оптичних ліній зв’язку до 10 кінотеатрів мережі Multiplex, розташованих у 9-ти містах України. Швидкість доступу до інтернету в цих кінотеатрах становить 100 Мбіт/с, втім за деякими адресами за бажанням партнера її може бути збільшено до 1 Гб/с.

Окрім передачі даних, Укртелеком підключив всю мережу кінотеатрів до мультизонової «Хмарної АТС», що об’єднала близько 100 телефонних номерів. Зараз співробітники Multiplex можуть користуватися безкоштовним внутрішнім зв’язком з єдиною короткою нумерацією, незважаючи на територіальну віддаленість кінотеатрів, розташованих у різних куточках країни. Управління «Хмарною АТС» виконується через сучасний та зручний у користуванні web-портал. Ще одна перевага підключення – уніфікація технологій безпосередньо всередині мережі, що дозволило отримати доступне однотипне підключення телефонії.

«Multiplex – найбільша мережа з 23 кінотеатрів, 124 залів, що об’єднує 20 000 глядачів щодня. Ми завжди підтримуємо інноваційний підхід, і для нас, як для клієнта, важлива зручність. Нам давно було необхідно об’єднати співробітників в єдину корпоративну мережу, і «Хмарна АТС» це зробила», – коментує Віталій Писаренко, комерційний директор Multiplex.

«Хмарні технології все більше проникають у життя українського бізнесу, допомагаючи підприємцям відчути переваги від користування сучасними послугами і, звичайно, заощаджувати кошти на придбанні нового обладнання, – поділився Микола Давиденко, директор з розвитку корпоративного сегменту Укртелекому. – «Хмарна АТС» – це перший «хмарний» сервіс Укртелекому, який ми почали пропонувати декілька років тому, і я радий відзначити, що попит на цю послугу зростає. Вдячний мережі Multiplex за співпрацю в цьому напрямку та сподіваюся на її розширення».

Укртелеком та мережа кінотеатрів Multiplex співпрацюють з 2015 року. Крім швидкісного інтернету та «Хмарної АТС», оператор надає в оренду SIP-телефони та забезпечує мережу єдиним номером 0800, що працює по всій країні.

Дізнатися більше про послугу «Хмарна АТС» можна на сайті Укртелекому за посиланням: http://b2b.ukrtelecom.ua/sbservices/oblachnaya-ats-27

Похожие пресс-релизы