pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Сісти за кермо омріяного FIAT чи ALFA ROMEO – віднині простіше з ОТП Банком!

Нещодавно ОТП Банк розширив перелік партнерів за програмою автокредитування, залучивши до співпраці офіційного імпортера автомобілів Fiat, Fiat Professional і Alfa Romeo в Україні – компанію АВТОТОРІНО. Відтепер придбати красунчика від італо-американського концерну Fiat Chrysler Automobiles N.V. українські автомобілісти можуть з використанням кредиту від ОТП Банку за спеціальними умовами.
Задля забезпечення найбільш оптимальних умов фінансування партнери виокремили умови кредитування для придбання флагманських моделей FIAT 500Х та FIAT TIPO у окрему опцію. Загалом, кредит надається у гривнях на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% терміном до 6 років. Спеціальні партнерські знижки на фінансування передбачають, що вже при сумі авансового внеску 30% за кредитом терміном 12 місяців фіксована процента ставка становить 0,01%. Дострокове погашення кредиту проводиться без жодних комісій.
«Передбачаю, що у недалекому майбутньому вже зникне необхідність видавати такі публічні повідомлення про розширення нашої партнерської мережі з автокредитування, оскільки серед наших партнерів вже будуть практично всі провідні дистриб’ютори й імпортери. Але сьогодні поява нового партнеру – і особливо такого рівня – ще сигналізує про подальше розгортання автокредитування як одного із стратегічних напрямків бізнесу ОТП Банку», - відзначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».
Нагадаємо, ОТП Банк з початку року активно розвиває напрямок автокредитування. Наразі, у банку діють програми кредитів на купівлю авто з такими брендами: Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.
ТОВ "АВТОТОРІНО" - офіційний імпортер автомобілів Fiat, Fiat Professional і Alfa Romeo в Україні. ТОВ "АВТОТОРІНО" представляє концерн FCA на ринку України і має широку дилерську мережу автосалонів і станцій технічного обслуговування, яка налічує понад 30 автосалонів і авторизованих СТО. Розвинена дилерська мережа автосалонів і СТО дозволяє з року в рік збільшувати продажі, і на високому рівні здійснювати гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів концерну FСA. Детальніше на сайтах http://www.fiat.ua, http://www.fiatprofessional.ua, http://www.alfaromeo.ua

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы