pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанією Авалон планує зведення двох хмарочосів в житловому кварталі Сихів.

Будівельна компанія Авалон планує звести житловий квартал з восьми будинків, два з яких хмарочоси під 90 м. висоти. Про це повідомляє виконавчий комітет міськрада Львова. Учора, 6 грудня, виконком розглянув питання про видачу містобудівних умов та обмежень проектування житлового комплексу, із вбудованими приміщення комерційного призначення та підземним паркінгом, що на проспекті Червоної Калини, 60. (Про результати можна дізнатись на сайті міськради.)

Сам житловий комплекс ТзОВ « Авалон» планує збудувати на земельній ділянці 2.1 Га, яка знаходиться одразу біля супермаркета «Арсен» та парком Івана Павла ІІ. Цільове призначення ділянки: «Будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з торгово-розважальними об’єктами ринкової інфраструктури». Дана ділянка відноситься до зони Г-2 - торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови та будівлями змішаного використання з гранично допустимою висотністю 90 м.

ТзОВ «Авалон статус» згідно з єдиного реєстру юридичних та фізичних осіб, зареєстроване на просп.. Червоної Калини, 60. Засновник ТзОВ «Авалон Інкомпані» власниками якої є Олександр Берба та Олександр Фтомін, та акціонерне товариство «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Адамант», кінцевим бенефіціаром також являється Олександр Берба . Він же засновник ЖБК «Авалон комфорт-6».

Крім даного комплексу на просп.. Червоної Калини, 58 свій комплекс зводить компанія «Еко-дім» Та планується зведення нового сучасного спорткомплексу з лижної трасою на даху, про який ми описували раніше і про який ви можете взнати на нашому сайті www.new.lviv.ua/

З повагою Василь Джугалик. АН «Новий Львів» -компанія з продажу новобудов та нерухомості Львова.

#новий_львів#забудовник #авалон_комфорт #авалон_інк #новобудови #інвестиційний_фонд #венчурний_фонд #анціонерне_товариство

Похожие пресс-релизы