pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк: кредити на автомобілі марки Skoda – просто геніально!

В арсеналі автокредитів ОТП Банку з'явилася оновлена і удосконалена імпортерська програма автокредитування спільно з офіційним постачальником автомобілів Skoda в Україні – компанією «Єврокар». Відтепер клієнти банку зможуть скористатися пільговими умовами кредитування для придбання будь-якої моделі з представленої лінійки Skoda безпосередньо від офіційного дилера.
За умовами програми, кредит надається в гривні на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. Варто уваги, що при сумі авансового внеску 50% по кредиту строком 12 місяців фіксована процентна ставка становить 0,01% без комісії за видачу кредиту. Дострокове погашення кредиту здійснюється також без комісій.
«Хоча ми запустили програму кредитування для автомобілів Skoda ще на початку року, але спочатку в ній були прописані практично стандартні умови банківського кредиту. В ході вже подальшого доопрацювання програми нам вдалося забезпечити спеціальну пропозиція з набагато привабливішими умовами кредитування та обслуговування», - зазначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».
Активно розвиваючи напрямок автокредитування ще з початку року, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.
ТОВ «Єврокар» - офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні. Підприємство працює з березня 2002 року і надає послуги через дилерську мережу, яка покриває всю територію України, і має сертифікати якості Skoda Auto a.s. Дилерська мережа «Єврокар» є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. У дилерській мережі Skoda представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.
Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы