pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ЦеСанта – новорічний digital-чарівник з «Цитруса»

До нового року мережа «Цитрус» запустила перший унікальний чат-бот ЦеСанта, за допомогою якого можна вибрати подарунок і виграти його в один клік.

Щоб загадати бажання під Новий рік, більше не потрібно писати листи Діду Морозу, Санта Клаусу або Президенту. Досить відкрити профіль digital-чарівника у Facebook, почати спілкування з ним і вибрати собі подарунок під ялинку. Бот дуже зручний і не вимогливий до того, хто як себе поводив у році, що минає. Він абсолютно не нагадує діда: підкотив джинси, сходив у барбер-шоп та став дуже хайповим і крутим.

Перші не тільки у роздробі, а й у діджиталі – тепер це аксіома «Цитруса». «Соціальні медіа впевнено мігрують у месенджери, багаторазово розширюючи функціонал і можливості останніх. Усвідомлюючи даний тренд, ми хочемо надати користувачам просунуті та зрозумілі рішення», – підкреслює Артур Матковський, директор з маркетингу компанії «Цитрус».

Проект ЦеСанта діє до 24 грудня. Поспілкуватися з чат-ботом компанії «Цитрус» можна за посиланням https://www.facebook.com/cesanta2018.

Відомості про компанію
Цитрус – національна мережа магазинів гаджетів, інноваційних технологій та освітніх проектів Цитрус Академія і ЦеХаб. Представлена в Україні 50 концептуальними магазинами та інтернет-магазином CITRUS.UA. Заснована 2000 року.

Похожие пресс-релизы