pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК розширив мережу в Південному регіоні

В рамках стратегії розвитку регіональної мережі з початку 2018 року на центральній вулиці в місті Одеса за адресою: вул. Ланжеронівська, буд. 21, відкрилися двері нового відділення ПАТ «КРИСТАЛБАНК».

У відділенні надається повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб. Клієнти КРИСТАЛБАНКу мають можливість здійснювати розрахунково-касові операції, відправлення всіх видів грошових переказів, швидко та зручно оплачувати комунальні послуги, оформити банківський вклад та скористатися іншими банківськими сервісами.

На сьогоднішній день мережа відділень КРИСТАЛБАНКу нараховує 22 відділення в 11 містах України.
Детальну інформацію щодо послуг та графіку роботи нового відділення можна дізнатися на сайті за посиланням https://www.crystalbank.com.ua/kontakty або зателефонувавши за контактним номером телефону (048) 725-27-30.

Похожие пресс-релизы