pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Голова правління Turkcell Ахмет Акча — у складі Національної інвестиційної ради України

9 лютого 2018 року. Указом Президента України Петра Порошенка голова правління компанії Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. Ахмет Акча введений до складу Національної інвестиційної ради.
Відповідний указ опублікований на офіційному сайті Президента України 7 лютого 2018 року. Компанія Turkcell є материнською компанією lifecell в Україні.
Ахмет Акча, голова правління компанії Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S. прокоментував: «Для Turkcell як стратегічного інвестора в Україні участь у роботі Національної інвестиційної ради України є відповідальною та почесною місією. Ми вітаємо і всіляко будемо підтримувати наміри української влади щодо предметного покращення інвестиційного клімату в Україні».
Попередній склад Національної інвестиційної ради було затверджено у жовтні 2017 року.
Запрошені члени ради є стратегічними інвесторами для України — вони мають досвід міжнародних інвестицій та можуть запропонувати своє бачення першочергових кроків для покращення бізнес-клімату в країні.
Turkcell є міжнародною цифровою телекомунікаційною групою, яка входить до складу холдингу Chukurova Group. Компанія Turkcell представлена на ринках Туреччини (Turkcell), України (lifecell), Північного Кіпру (Kuzey Kıbrıs Turkcell), Німеччини (Turkcell Europe), Білорусі (Life:), Грузії (Geocell), Молдови (Moldcell), Казахстану (Kcell), Узбекистану (Ucell) та Азербайджану (Azercell).
В Туреччині Turkcell розпочала роботу в стандарті GSM на ринку телекомунікацій у 1993 році та на сьогодні покриває мобільним зв’язком 100 % міст країни. В Україні компанія представлена з 2004 року.
Для Turkcell український оператор мобільного зв’язку lifecell є стратегічно важливим активом, найбільшим з іноземних активів телекомунікаційної групи. Тому Turkcell продовжує розвивати lifecell та інвестувати в ринок телекомунікацій в Україні, зокрема, у розвиток мережі 4G в 2018 році.

***
lifecell — український оператор, що надає справжню свободу спілкування, в першу чергу через високошвидкісний мобільний Інтернет. За допомогою доступного 3G+ Інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів, незалежно від віку чи знань технологій.
100% акцій оператора належать Turkcell — турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець третього кварталу 2017 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становить 8,2 мільйона користувачів.
Як дата-оператор і лідер ринку з проникнення смартфонів і 3G-пристроїв lifecell пропонує тарифи та послуги, найбільш зручні та вигідні для користувачів розумних пристроїв.
lifecell — єдиний оператор ринку, що розгортає мережу третього покоління на основі сучасної технології 3G+, яка є останнім досягненням у розвитку 3G і здатна підтримувати максимальну швидкість завантаження до 63,3 Мбіт за секунду.

Похожие пресс-релизы