pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ОТП Банк: ми «наповнюємо вітрила» бізнесу, надаючи фінансування всього за три дні!

ОТП Банк анонсує покращені умови фінансування для компаній малого і середнього бізнесу в рамках продукту беззаставного фінансування «Welcome овердрафт». Щоб максимально задовольняти потреби існуючих і нових клієнтів у доступному і швидкому фінансуванні, ОТП Банк збільшив максимальні ліміти і розширив коло потенційних позичальників.
ОТП Банк збільшив максимальну суму фінансування до 2 500 000 грн. Тепер «Welcome овердрафт» можуть отримати компанії з річним оборотом до 100 млн грн (раніше даний тип овердрафту надавався компаніям з річним оборотом до 75 млн грн). Відтепер нові клієнти банку з виручкою в діапазоні від 1,5 до 50 млн грн в день відкриття рахунку можуть отримати ліміт до 250 000 грн, а компанії з виручкою від 50 до 100 млн грн - можуть розраховувати на суму до 750 000 грн (раніше нові клієнти могли розраховувати на фінансування не більше 50 тис. грн).
Для встановлення овердрафту необхідно максимум 3 дні, що є найшвидшим рішенням на ринку в сегменті МСБ. Для розрахунку суми ліміту достатньо надати довідку про обороти з обслуговуючого банку і фінансову звітність. Клієнти, які вже працюють з ОТП Банком, при наявності відповідних оборотів можуть отримати до 2 500 000 грн. Ліміт овердрафту може складати до 40% від середньомісячного обороту по поточному рахунку – це краща пропозиція на банківському ринку України.
«Малий і середній бізнес - досить динамічний і гнучкий сегмент клієнтів. Ці компанії – драйвер української економіки. Ми розуміємо, що компанії МСБ очікують від банку динамічності, простоти і, безумовно, швидкості прийняття рішень. Ми готові підтримати їх темп і дійсно прагнемо «наповнювати вітрила бізнесу» наших клієнтів. Ми розробили фінансовий інструмент, який можна назвати must-have для націленої на зростання компанії. «Welcome овердрафт» - це унікальний продукт у своєму сегменті. В першу чергу, він цікавий новим клієнтам банку. Адже нові клієнти можуть отримати кредит лише за три дні, без проходження своєрідного «випробувального терміну» і надавши мінімальний пакет документів. Звичайно, такі можливості привабливі і для існуючих клієнтів. Швидкість, доступність, простота – ці три ключові переваги вже довели свою значимість для компаній МСБ. Кількість клієнтів, які вже отримали овердрафт в ОТП Банку, за минулий рік подвоїлася. І попит на цей продукт зростає», - зазначила Ольга Волкова, директор департаменту продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».
На сьогодні понад 700 компаній вже оформили і активно використовують фінансування у вигляді овердрафту. Кредитний портфель перевищив 200 млн грн.
Завдяки проведеним поліпшенням банк планує в 2018 році збільшити у двічі кількість клієнтів з відповідним збільшенням кредитного портфеля, який фактично є інвестицією в економіку України.
Подати заявку для оформлення «Welcome овердрафту» можна на сайті банку.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы