pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До Києва завітав мільйонер «Лото-Забава» з Тернопільщини

Під час аномальної снігової заметілі 17 березня 2018 року до Києва завітав переможець «Лото-Забава» - Григорій Цапура з с.Оришківці (Тернопільська область) разом зі своєю донькою Вірою, щоб стати почесним учасником закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера».
Довгоочікуваний мільйон Григорій Васильович виграв 18 лютого у 967-му тиражі, а цій щасливій події передували вісімнадцять років лотерейної гри з вірою та надією на перемогу. Як зізнався переможець, до доленосного моменту виграшу йому ніколи не щастило на великі грошові призи. Зараз же, пан Григорій радить усім тим, кому досі не щастить виграти, грати та купувати на кожен тираж хоча б кілька лотерейних білетів.
Незважаючи на те, що столиця зустріла щасливчиків справжньою хуртовиною, однак на їх настрої це зовсім не відобразилося. У рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» оператор державних лотерей «М.С.Л.», окрім традиційних мільйонерських атрибутів – білого лімузину, професійної фотосесії, статусних ресторанів та вiдомого готелю у центрі Києва – підготував для гостей незвичайну відео-екскурсію у 3D-окулярах, де гідами виступили квадрокоптери. Захоплюючий політ над історичним центром міста вразив гостей з Тернопільщини: як батько, так і донька були у захваті. Адже Віра взагалі ніколи не була у столиці, а Григорій Васильович, хоч і відвідував Київ багато років тому, відзначив, як багато всього змінилось.
За традицією кульмінацією святкового уїк-енду став прямий ефір «Лото-Забава», де Григорія Васильовича та його доньку Віру урочисто привітали улюблені ведучі, Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, і вручили символічний чек на 1 000 000 гривень. Проте свято на цьому не завершилося, адже попереду героїв очікував бранч з ведучими у затишному столичному ресторані та, звичайно ж, потужний заряд позитивних емоцій.
Свій виграш Григорій Васильович планує частково використати на лікування, а що робити з іншою частиною грошей, каже, підкажуть дві доньки та четверо онуків. Пан Григорій буде й надалі грати в лотерею. До речі, того ж дня, коли гостю з Тернопільщини вручали чек на його виграш, у 971 тиражі в Україні з’явився новий, 285-тий мільйонер «Лото-Забава».

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний з України, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.msl.ua

Похожие пресс-релизы