pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Байєр Агрофінанси: Земельні питання» - плече юридичної підтримки для українського аграрія від Байєр, Райффайзен Банку Аваль та

Київ, 2 квітня 2018 року – 16 тренінгів «Земельні питання» по всій Україні, більш ніж 750 учасників, корисні практичні поради власниками і директорам агробізнесу з ефективного управління земельним банком та захисту активів. Такі результати навчальної програми Байєр Агрофінанси в 2018 році.

Тренінги було розроблено в рамках спільного проекту сприяння розвитку малого і середнього бізнесу «Байєр» та Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) у партнерстві з Райффайзен Банком Аваль. Спікерами програми виступили юридична компанія ОМП та фахівці з аудиту земельного банку - компанія SmartFarming. Тренінг складався із трьох блоків:
1. Безпека володіння агробізнесом – реалії земельних відносин 2018.
 Практичні ситуації вирішення спірних питань щодо оренди землі.
2. Захист активів агробізнесу: профілактика та протидія незаконним посяганням.
 Протидія рейдерству, гра на випередження.
 Перевірка контрагентів або правила особистої гігієни для агробізнесу.
3. Практики управління земельним банком. Досвід реальних кейсів.

«Ми в Байєр безперечно задоволені результатними тренінгів «Байєр Агрофінанси: Земельні питання» в 2018 році, – коментує Ольга Бігун, менеджер з розвитку фінансових рішень Байєр. – Ми бачимо, що обрана тема і цінний багаж практичних інструментів від спікерів були дуже позитивно підхоплені і вже навіть частково реалізовані нашими клієнтами. Коли після тренінгів до нас підходять власники і директори бізнесу і розказують, що йдуть в свої господарства, в свої колективи з домашнім завданням – для нас це найкраща винагорода. Адже стабільний, захищений, процвітаючий бізнес наших клієнтів – це наша основна мета».

Тренінги були проведені в 16 містах України протягом січня – березня 2018 року. Партнером виступив Райффайзен Банк Аваль. «Частиною стратегії Райффайзен Банку Аваль в 2018 році при співпраці з бізнесом є надання не тільки фінансових послуг, а і консультаційно-інформаційних, які базуються на практичних інструментах, експертизі і досвіді. Саме тому освітня програма мала успіх і відбулася з великою кількістю учасників, безліччю позитивних клієнтських відгуків, – коментує Волков Микола, керівник з розвитку корпоративних проектів та партнерства Райффайзен Банку Аваль. — Саме на цих тренінгах нам із нашими партнерами вдалося поєднати актуальні юридичні земельні питання від компанії ОМП та передові технології управління земельним банком від компанії Smart Farming, розповісти про актуальні програми фінансування. Подібні заходи ми будемо підтримувати і в майбутньому».

Учасник тренінгу Геннадій Гадзовський, власник ТОВ «Національна Аграрна Компанія» поділився своїми враженнями після тренінгу у місті Києві: «Тренінг був дійсно корисний, я для себе виділив моменти, на які раніше не звертав уваги. Я зробив собі помітки, що найближчим часом, навіть сьогодні, я зроблю найважчий перший крок – аудит договорів оренди, щоб встигнути їх якісно і вчасно перепідписати. Дві цінні речі, які я виніс з цього тренінгу: смарт-технології для агробізнесу, по юридичному блоку – захист бізнесу до рейдерської атаки, побудова грамотної юридичної оболонки для свого бізнесу. Я щойно оплатив певний платний ресурс, що адмініструє судові рішення, зміни в державних реєстрах, щоб контролювати своїх контрагентів».
Більше про «Байєр Агрофінанси», а також про інші Агрорішення від «Байєр» можна дізнатися за цим посиланням.

Похожие пресс-релизы