pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК увійшов до «ТОП-50 провідних банків України 2018» за версією «Financial club»

ПАТ «КРИСТАЛБАНК» увійшов до рейтингу «50 провідних банків України 2018» за версією «Financial club», результати якого було оголошено наприкінці квітня.
Організаторами щорічного дослідження були традиційно проаналізовані річна та квартальна звітність банків, а також додаткова інформація, яку надали фінансові установи.
Нагадаємо, що за результатами роботи минулого року, обсяг коштів клієнтів КРИСТАЛБАНКу збільшився на 38 %. Крім того, Банк залучив понад 3 000 нових Клієнтів. Депозитний портфель фізичних осіб банку виріс більш ніж в 3 рази. Висока динаміка спостерігалася і за обсягом виданих кредитів: кредитний портфель КРИСТАЛБАНКу збільшився в 2 рази, а іпотечних кредитів фізичним особам видано більш ніж на 44 млн грн.
КРИСТАЛБАНК пишається відзнакою бути в рейтингу лідерів, та надалі планує підтверджувати своєю роботою надійність і стабільність на банківському ринку України.

Похожие пресс-релизы