pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Лото-Забава»: на Рівненщині виграно 1 000 000 гривень!

Розіграш 980-го тиражу «Лото-Забава», що відбувся 20 травня, подарував Україні ще одного лотерейного мільйонера. Гравець став 290-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава», одинадцятим у цьому році та першим героєм-переможцем, який виграв свій 1 000 000 за новими правилами. Нагадуємо, що відтепер ще на початку розіграшу «Лото-Забава» уся увага прикута до номеру першої кульки, адже цей номер визначатиме суму призу в категорії «за три горизонталі з двома підковами». Якщо випадає кулька з парним числом, значить, у цьому тиражі гарантовано виграють мільйон, і той, хто закреслить три горизонталі з двома пільговими підковками, виграє не 200 тис. гривень, а - 1 мільйон.
20 травня першою з великого лототрону випала кулька під номером 62, а тому гравець з Рівненщини, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з двома пільговими підковками, виграв 1 000 000 гривень. Щасливий білет №0026238 був придбаний у м.Острог (Рівненська область) у кіоску «Преса», що знаходиться на вулиці Незалежності, 2-В.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та взяти учать у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», що розрахована на двох осіб.
Усіма перевагами членства у закритому «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» вже скористалося багато мільйонерів, а зокрема й пані Олександра Гошкович з Миколаївщини, яка виграла свій джекпот у розмірі 3 млн гривень 1 квітня у 973-му тиражі завдяки білету, придбаному онлайн. Нагадаємо, протягом 28-29 квітня у рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» пані Олександра відвідала столицю разом зі своєю онукою Світланою та провела незабутній мільйонерський уїк-енд з білим лімузином та особистим літаком.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця 980-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних і ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.», єдиний з України, приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.
У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: [email protected]
веб-сайт: www.msl.ua

Похожие пресс-релизы