pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Canon Medical Systems та Європейська клініка «Шаріте» підготували для українських лікарів семінар з медичної радіології

16 червня 2018 року до Дня медичного працівника компанія Canon Medical Systems та Європейська клініка «Шаріте» підготували для українських лікарів семінар з медичної радіології на тему: «Сучасна візуалізація в онкології», спікерами якого будуть провідні німецькі спеціалісти з міжнародним досвідом, які погодилися взяти участь у заході безкоштовно.
Адреса: готель Hilton Kyiv, бульвар Шевченка, 30. Початок о 9:00
Сьогодні без застосування методів променевої діагностики не можуть працювати ні хірурги, ні ортопеди, ні, тим більше, онкологи. У 80% випадків ракових захворювань лікарі-радіологи беруть участь в постановці діагнозу. Головне завдання фахівця-радіолога - спільно з лікуючим лікарем підібрати для кожного пацієнта метод, що дозволяє правильно оцінити характер патологічного процесу в організмі людини. Саме ці найважливіші питання піднімуть найавторитетніші європейські фахівці-радіологи. Важливість приїзду німецьких професорів важко переоцінити, оскільки зараз Україна знаходиться на другому місці в Європі за темпами поширення раку. Щороку від раку в країні помирають близько 90 тисяч осіб, з них 35% люди працездатного віку.
Головним спікером форуму виступить Професор Бернд Хамм - президент Берлінського суспільства рентгенологів, почесний член Товариства радіологів Японії, президент Європейського конгресу радіологів (З докладом о 11:30).
На семінарі також, будуть розглянуті питання напрямків співпраці між лікарями-радіологами двох країн, міжнародні інновації, а також дослідження та досвід клініки «Шаріте» в цій галузі.
«Лікар повинен вчитися завжди - неважливо, чи починає він практику або вже має багаторічний досвід, - стверджує відомий лікар-радіолог, доктор медичних наук, провідний фахівець Онко Консалтинг Центру Володимир Рогожин. - Сьогодні медицина розвивається стрімко, і тільки нові знання фахівців можуть повернутися до пацієнтів новими ефективними методами лікування».
Найбільший госпіталь в Європі «Шаріте» складається з більш ніж з 100 клінік та інститутів, об'єднаних в 17 центрів. Загальна кількість співробітників - 10 400, оборот близько одного мільярда євро на рік. Клініка приймає 128 000 пацієнтів на рік в своїх стаціонарах і майже 1 000 000 амбулаторно. Тут проводиться лікування хворих з різноманітними захворюваннями, дослідження, навчання лікарів і вчених на міжнародному рівні. Більше половини німецьких нобелівських стипендіатів з медицини та психології ведуть свою роботу в «Шаріте». З січня 2014 року в клініці «Шаріте» використовується робот-хірург системи da Vinci останнього покоління.
Компанія Canon Medical Systems займається розробкою та виробництвом діагностичних рентгенорадіологічних систем і поставляє їх у близько 140 країн, пропонуючи технології швидкого діагностування та лікування хвороб на ранніх стадіях.
Організатори заходу: клиника Шарите, компанія Canon Medical Systems, Онко Консалтинг Центр та Асоціація радіологів України.
Акредитація: Марина Бевзенко +380979028731

Похожие пресс-релизы