pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком: зростання доходів від інтернет-послуг

У другому кварталі 2018 року триває зростання доходів від надання інтернет-послуг у масовому сегменті на 3 %, у бізнес-сегменті – на 17%

Загальний дохід Укртелекому тримається на рівні аналогічного періоду попереднього року – 1,633 млрд грн.

Дохід від телекомунікаційних послуг залишається стабільним і становить 1,396 млрд грн. Незважаючи на зменшення доходів від телефонії, зростанням на 5,3% доходів від надання доступу до інтернету забезпечується стабільність доходу.

За результатами другого кварталу 2018 року EBITDA склала 446 млн грн. Маржа EBITDA залишилась на досить високому рівні: 27,3%.

Другий квартал компанія завершила з прибутком у розмірі 137 млн грн.

Приватним абонентам надано послуг на 890 млн грн, бізнес-споживачам – на 338 млн грн.

Зменшення абонбази фіксованої телефонії та постійні крадіжки мідного кабелю (5 тисяч вирізів у квартал) призводять до падіння доходів від послуг стаціонарних телефонів: у масовому сегменті на 5,4%, у корпоративному – на 5%. Загалом доходи складають близько 715 млн грн. Активна база становить понад 4,3 млн телефонних ліній.

Доходи від надання послуг широкосмугового інтернету сягнули 409 млн грн. У масовому сегменті вони склали 323 млн грн, що майже на 3% більше, ніж у 2 кварталі попереднього року, а серед бізнес-користувачів вони збільшилися на 17 % – до 86 млн грн. Укртелеком обслуговує майже 1,5 млн користувачів широкосмугового доступу до інтернету і продовжує реалізовувати проекти щодо покращення якості послуг, розширення їх можливостей і географію покриття, активно будуючи мережі і впроваджуючи FTTB та GPON. Зараз оператор забезпечує інтернет-доступ у понад 2200 містах і селах країни.

У корпоративному сегменті Укртелеком реалізував низку проектів щодо забезпечення оптичним інтернетом бізнес-об’єктів, ТРЦ, медичних закладів. До понад 14,2 тисячі ліній зросла кількість підключень до послуги «Хмарна АТС». А кількість екранів у закладах HoReCa, підключених до «TV Бізнес», за рік збільшилася до 1,35 тисячі.

Продовжують зростати доходи від оренди нерухомості, незадіяної в операційній діяльності компанії. У другому кварталі вони сягнули майже 51 млн грн, що на 57% вище, ніж рік тому.

У другому кварталі інвестиції у розвиток інфраструктури склали понад 134 млн грн.

У 2 кварталі 2018 року Укртелеком перерахував 493 млн грн податків до бюджетів всіх рівнів.

Згідно з рейтингом Державної Фіскальної Служби України ТОП-100 найбільших платників за І півріччя 2018 року Укртелеком залишається одним з найбільших платників податків серед компанії сфери зв’язку, перерахувавши понад 1 млрд грн.

Похожие пресс-релизы