pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ПрАТ «Європейський страховий альянс» відшкодувало понад 474 тисяч гривень за згорілий автомобіль

Страхувальник залишив свій автомобіль JAGUAR FX 3.0 на парковці біля будинку, в якому проживає. Вночі він прокинувся від гучних хлопків та зарева за вікном, а коли вибіг на вулицю, побачив, що палає його автомобіль. Пожежників та поліцію було викликано одразу, але стихія встигла знищити транспортний засіб практично повністю, а особу палія не встановили.
Клієнт зателефонував до страхової компанії і подію було оформлено належним чином. Ремонт застрахованого автомобіля був визнаний економічно недоцільним (повна конструктивна загибель), а автовласник отримав від ПрАТ «Європейський страховий альянс» 474 761,99 гривень відшкодування.
Вогонь - одна з найбільш небезпечних стихій. Наслідки його дії можуть бути нищівними і подолати пов’язані з пожежею фінансові труднощі важко, але не для тих водіїв, які мають договір страхування каско.

Похожие пресс-релизы