pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Оптична мережа Укртелекому повністю охопить Енергодар

Енергодар стає першим містом України, де Укртелеком пропонує всім мешканцям можливість підключення до «Оптичного інтернету»

Здійснюючи технічну модернізацію своєї мережі, компанія Укртелеком розширює охоплення волоконно-оптичними лініями зв’язку (ВОЛЗ) в Енергодарі Запорізької області. Наразі в місті триває фінальний етап підключення багатоповерхових будинків – до кінця вересня всі вони матимуть технологічну можливість перейти з існуючих ADSL-підключень на «Оптичний інтернет» (за технологією FTTВ) від Укртелекому. Мешканці Енергодару зможуть користуватися інтернет-доступом зі швидкістю до 1 Гбіт/с.

У цілому по Україні в Укртелекому майже 1,5 млн інтернет-абонентів, з яких понад 95% підключено за технологією ADSL. Отже Енергодар стає першим в Україні, де абоненти з усіх 241 багатоквартирних будинків міста матимуть можливість підключення до оптичного інтернету від Укртелекому. До цього доступ до оптичної мережі мали лише 13% цих будинків.

Завдяки переходу з існуючих ADSL-підключень на «Оптичний інтернет», абоненти оператора зможуть користуватися інтернетом на швидкості до 1 Гбіт/с. До послуг мешканців пропонується також цифрове телебачення – «Інтерактивне ТV» від Укртелекому. Підключення до послуги «Оптичний інтернет» здійснюється за замовленням абонента зі збереженням фіксованої телефонії.

Похожие пресс-релизы