pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком розширює оптичне інтернет-покриття

Компанія продовжує реалізовувати проекти з розширення географії послуги доступу до інтернету в цілому та, зокрема, й оптичне інтернет-покриття

За останні місяці Укртелеком покрив інтернетом 17 нових невеликих населених пунктів Запорізької, Хмельницької, Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Вінницької, Сумської, Рівненської, Волинської та Харківської областей. Причому в 13 з них, а це села і смт, з’явився оптичний інтернет за технологією GPON.

А ще у 58 містах і селах абонентам, які користувалися технологією ADSL, запропоновано можливість підключення до оптичного доступу (технологія FTTB). Протягом останніх двох років Укртелеком реалізує проект з будівництва мереж FTTB у містах, селах, смт, і сьогодні інтернет за цією технологіє доступний у понад 150 населених пунктах у всіх регіонах країни. Тому постійно спостерігається збільшення долі нових підключень до оптичного інтернету. Наприклад, у вересні серед домашніх користувачів вона склала 20 %.

Сьогодні інтернетом від Укртелекому користується 1,38 млн абонентів у майже 2230 населених пунктах України.

Оператор й надалі займається інернетизацією країни. Нагадаємо, що у третьому кварталі 2018 року доходи від послуг інтернету приватним користувачам зросли до майже 330 млн. грн, що на 7,4% більше, ніж у аналогічному періоді 2017 року.

Похожие пресс-релизы