pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком візьме участь у створенні НЦУ на рівні з іншими телекомоператорами

Відтепер ПАТ «Укртелеком» братиме участь у створенні Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій (НЦУ) на рівні з іншими недержавними національними операторами

Як зазначається у постанові Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 р. № 51 створенням Національного центру оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій займатиметься Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації. Нагадаємо, що раніше основна функція щодо НЦУ була тимчасово покладена на відкрите акціонерне товариство «Укртелеком». Саме так зазначалось у документах п’ятнадцятирічної давнини, які вже втратили свою актуальність.

«Скасування застарілих тимчасових зобов’язань Укртелекому, що існували з часів, коли оператор був державним монополістом, є цілком логічним, адже функції НЦУ мають бути у державних органів влади. В той же час ми відкриті до консультацій і очікуємо оперативної розробки підзаконних нормативних актів, які регулюватимуть взаємодію операторів та НЦУ», – прокоментував директор з корпоративних відносин Укртелекому Іван Коломоєць.

Похожие пресс-релизы