pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 6 Гб трафіка щодня

Протягом трьох весняних місяців один абонент домашнього оптичного інтернету використав близько 540 Гб

Користувачі домашнього інтернету Укртелекому стали споживати більше трафіка. Протягом трьох весняних місяців один абонент, підключений за технологією ADSL, у середньому спожив понад 250 Гб, що на 5 % більше, ніж минулого року.

Водночас абоненти оптичної мережі Укртелекому користуються інтернетом у рази активніше. Кожен з них за цих три місяці використав майже 540 Гб, що майже на 14% більше, ніж попередньої весни. У середньому добове споживання трафіка одним таким абонентом становить 6 Гб, а це еквівалентно скачуванню 2-4 повнометражних фільмів.

Дані свідчать, що користувачі інтернету надають перевагу фіксованому доступу до мережі. Наприклад, у Західній Європі, де місячний інтернет-трафік складає 44 Гб на одного мешканця, переважно теж вибирають фіксований інтернет. Згідно зі звітом ЄС (Digital Economy and Society Index Report 2019) доля мобільного трафіка у цьому показнику становить лише 6 %.

Таким чином, мобільний широкосмуговий доступ слугує в основному як доповнення до фіксованого широкосмугового доступу. Так, наприклад, у 2018 році тільки 9% домогосподарств у ЄС підключалися до інтернету лише за допомогою мобільних технологій.

Це підтверджує, що для забезпечення українців інтернетом та зменшення цифрової нерівності в нашій країні, де все ще тисячі населених пунктів потребують інтернетизації, потрібно розбудовувати телекомунікаційну оптичну мережу. Укртелеком зі свого боку реалізовує низку проектів щодо розвитку і модернізації інфраструктури, щороку будуючи тисячі кілометрів оптики.

Укртелеком, як найбільший провайдер широкосмугового доступу до інтернету, забезпечує інтернетом мешканців майже у 2300 населених пунктах України.

Похожие пресс-релизы