pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Henkel увійшла до ТОП-20 лідерів українського ринку з найкращими програмами КСВ

Впливове ділове видання «Власть денег» оприлюднило черговий фірмовий рейтинг ТОП-20 кращих програм корпоративної соціальної відповідальності, що реалізуються в Україні компаніями – лідерами різноманітних галузей економіки.
Найкращими у хімічній галузі визнані КСВ-програми (екологічні, освітні та проекти сталого розвитку) компаній «Хенкель Україна» та «Хенкель Баутехнік (Україна)».
Експерти видання зазначили, що одним із ключових елементів Стратегії сталого розвитку транснаціональної корпорації Henkel є соціальний прогрес і покращення умов життя населення країн присутності підрозділів компанії. Henkel приділяє особливу увагу інноваційним рішенням з використання, утилізації, переробки та повторного використання пластикової упаковки.
Наразі понад 80% упаковки, яку використовує у своїй діяльності компанія Henkel, вже підлягає вторинній переробці, а до 2025 року компанія Henkel має намір перейти на 100%-ве використання упаковки, що можна буде переробляти, повторно використовувати або яка піддаватиметься біохімічному розпаду.
«Весь світ зараз працює над переходом до економіки замкненого циклу, головна ідея якої полягає у збиранні та переробці використаних матеріалів для їхнього повторного використання. Це дозволить не лише заощадити ресурси, але й зменшити вплив на довкілля», — зазначила президент компанії «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська.
Три роки тому Henkel почала реалізовувати програму «Посли сталого розвитку», залучивши до участі в цьому волонтерському проекті понад 50 тисяч працівників. Співробітники пройшли спеціальне навчання і, отримавши відповідні сертифікати, тепер проводять тренінги для дітей і дорослих щодо захисту навколишнього середовища, інновацій у сферах освіти, науки, культури та мистецтва. До кінця 2018 року ми досягли понад 150 000 школярів у 53 країнах. Посли сталого розвитку Henkel, серед яких є й українські представники, зустрілися з сотнями тисяч школярів.
З 2016 року волонтери «Хенкель Україна» та «Хенкель Баутехнік (Україна)» регулярно проводять екологічні уроки в школах Києва та Вишгорода. Заняття з учнями початкових класів відбуваються у формі захоплюючих ігор та вікторин.
Експерти «ВД» відзначили плідну співпрацю українського офісу Henkel з Благодійним фондом Дениса Силантьєва. В різних містах України відкрили школи плавання для дітей із малозабезпечених родин.
Ще один важливий проект – «Відчути книгу». Волонтери створюють аудіоверсії творів відомих українських письменників та розповсюджують їх серед вихованців з вадами зору в спеціалізованих інтернатах Києва та Запоріжжя.
Окрім того, посли сталого розвитку українських підрозділів Henkel активно реалізують у нашій державі міжнародний проект Million Chances, допомагаючи жінкам соціально та творчо самореалізовуватися.

Похожие пресс-релизы