pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком розширює оптичне інтернет-покриття

Укртелеком продовжує підключати до оптичного інтернету містечка і села у різних регіонах країни. За півроку доступ до всесвітньої мережі за технологією GPON з'явився у мешканців 24 населених пунктів у Чернівецькій, Харківській, Житомирській, Хмельницькій, Луганській, Рівненській, Вінницькій, Черкаській та Волинській областях.

Також нагадаємо, що оператор реалізовує масштабний проект з прокладання понад 3,5 тисяч кілометрів оптики для забезпечення оптичним інтернетом майже 300 невеликих міст та сіл. Зараз, на першому етапі, роботи з будівництва оптики ведуться у 16 областях, де тисячі мешканців 65 населених пунктів отримуватимуть інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с і матимуть змогу користуватися інтернет-телефонією та інтерактивним телебаченням.

Сьогодні Укртелеком забезпечує інтернетом мешканців майже у 2300 населених пунктах України і продовжує розбудову оптичної інфраструктури, цього року вже прокладено майже 1400 км волоконно-оптичного кабелю.

Розширення географії послуги та забезпечення доступу до швидкісного інтернету сприяє зменшенню цифрової нерівності в країні. Абоненти компанії активно користуються інтернетом, особливо оптичним.

А доходи оператора від інтернет-послуг продовжують зростати. За перше півріччя вони склали понад 880 млн грн, що на 8,2% більше, ніж рік тому.

Похожие пресс-релизы