«Лото-Забава»: У Києві виграно 300 000 гривень у конкурсі «Парочка»

Під час розіграшу 1042-го тиражу «Лото-Забава» від 28 липня 2019 року було виграно головний приз постійного конкурсу «Парочка». Виграшна комбінація з кульок на 300 000 гривень цієї неділі виглядала так: 55, 39, 35, 11, 16, 68, 74, 38, 73. Приз дістався гравцю, який придбав свій щасливий білет №0197294 у київському кіоску ТОВ «ДЛУ» №053, який розташовано на вул. Академіка Заболотного, 20-А.
28 липня переможницею конкурсу «Багаті та Відомі» стала Лариса Деруга з Дніпропетровщини, яка сиділа у синьому ряді на 11 місці. Цікаво, що це зачароване місце вже встигло відзначитись у 1040 і 1039 тиражах «Лото-Забава». Тоді щасливі переможці цього конкурсу виграли 500 000 і 100 000 гривень відповідно. Цього ж разу Ларисі Іванівні вдалось збільшити свій початковий приз у 5 разів і виграти 250 000 гривень. До цієї перемоги пані Лариса йшла довгих 6 років, увесь цей час сподіваючись, що одного разу мрія про виграш здійсниться. Довгоочікуваний приз героїня планує витратити на ремонт даху у власному будинку та відпустку.
У рамках 1042-го тиражу «Лото-Забава» успішно відлунав уже третій в історії лотереї виїзний розіграш конкурсу «Мані на дивані». Цього разу захід відбувся в Харкові та стартував о 8:00 на площі Конституції перед будівлею Харківського історичного музею ім. М.Ф.Сумцова. На розіграш «Мані на дивані» уже традиційно завітав один з ведучих «Лото-Забава» - Анатолій Гнатюк, який одночасно був і модератором усього дійства на площі, і співаком, і ведучим, і тим, хто урочисто вручав усі призи. Усі бажаючі, харків’яни та гості міста, мали змогу на власні очі спостерігати виїзний розіграш «Мані на дивані», узяти участь у вікторинах і конкурсах, послухати пісні у виконанні Анатолія Гнатюка та звичайно зробити світлини з ведучим на згадку. Окрім того, кожен з присутніх отримав шанс виграти один з трьох запрошень на студію улюбленої лотереї у якості гостя та взяти участь у додатковому розіграші призу сумою 50 000 гривень. Тієї неділі головною переможницею на площі Конституції стала харків’янка пані Світлана, яка захоплюється лотерейним хобі вже близько 5 років, але досі фортуна була не прихильна до неї. 28 липня приз нарешті знайшов свого героя. Виграні гроші пані Світлана планує відкласти на купівлю квартири.
На гостей події та її організаторів чекав ще один приємний сюрприз – серед натовпу шанувальників «Лото-Забава» та пересічних перехожих був присутній Григорій Івакін – мільйонер з Харкова, який 20-21 липня разом з дружиною Вірою приїжджав до столиці для участі у програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.»
«У Києві все було неймовірно, сподобалося бути у статусі мільйонера. Я все ще граю у «Лото-Забава» і на цей тираж у мене теж є 10 білетів. Сьогоднішня подія мені також дуже сподобалась. Приємно, що я був у Києві у гостях, там мене розважали, а тепер приємно, що «Лото-Забава» приїхала у гості до мого міста. Люди зібралися, розважилися, ще й хтось 50 000 грн. виграв», - зазначив мільйонер «Лото-Забава» Григорій Івакін.
Тим часом пристрасті не вщухали й у студії «Лото-Забава», де одноосібною господинею шоу залишилась Лариса Руснак. У конкурсі «Мані на дивані» було виграно призів на 20 000 гривень. Переможцями конкурсу стали Ольга Юріївна з Києва та Ярослав Васильович з Волині. Кожен з гравців виграв спочатку по 5000 гривень, а потім збільшив виграш у 2 рази, здобувши у безпрограшному конкурсі по 10 000 гривень.
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців 1042-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення своїх виграшів.

Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації, який свідчить про те, що лотерейний оператор привів усі свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів, які захищають інтереси гравців у лотереї. Наприкінці травня 2016 року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL удруге, а у травні 2019 року - утретє.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA). Того ж року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» найвищого, 4-го, рівня від WLA. У травні 2019 року компанія «М.С.Л.» отримала цей сертифікат удруге.
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.
У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.
Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.
На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».
18 червня 2019 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) зафіксував перемогу «М.С.Л.» у номінації «Єдиний український оператор державних лотерей, який протягом 6 років тричі підтвердив відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL) і двічі - стандартам Світової лотерейної асоціації (WLA)».

Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А