pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Понад 3,5 тисячі користувачів нової мережі у селах – у лідерах Вінницька область

До новозбудованої мережі оптичного інтернету від Укртелекому в селах вже підключено понад три тисячі абонентів – Вінницька область є лідером за кількістю і швидкістю підключення

З 19 областей, в яких наразі тривають роботи з розбудови нової мультисервісної мережі швидкісного інтернету, Вінницька область – лідер за швидкістю будівництва і підключення абонентів. В області прокладено майже 90 км волоконно-оптичних ліній зв’язку та встановлено сотні елементів телекомінфраструктури, яка вже обслуговує понад пів тисячі абонентів. Абоненти, що підключились до нової мережі, мають можливість користуватися оптичним інтернетом на швидкостях до 200 Мбіт/с, інтернет-телефонією та інтерактивним телебаченням.

У цілому, підключення абонентів на нову мережу оптичного інтернету в сільській місцевості набирає обертів. За два неповних місяці вже підключено понад 3,5 тисячі абонентів. А темп підключення до новозбудованої інтернет-мережі свідчить про високий попит на доступ до швидкісного інтернету незалежно від місця проживання абонента.

Проект з розбудови оптичної мультисервісної мережі за технологією GPON зараз реалізується у 19 областях: Запорізькій, Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Хмельницькій, Чернівецькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Полтавській, Сумській, Харківській, Вінницькій, Житомирській, Черкаській, Чернігівській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Тернопільській областях.

Загалом же планується будівництво понад 3,5 тисячі кілометрів оптичних ліній для забезпечення швидкісним інтернетом майже 300 населених пунктів.

Похожие пресс-релизы