pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Olkom Group посилила заходи безпеки для запобігання поширенню коронавирусу

З огляду на серйозність ситуації з поширенням коронавирусной інфекції COVID-19 і дотримуючись рекомендацій КМДА, Група компаній Olkom ввела додаткові заходи щодо попередження поширення коронавирусу у всіх своїх структурних підрозділах.
З метою турботи про здоров'я співробітників і гостей БЦ Sunflower, на всіх входах, поверхах і в туалетних кімнатах бізнес-центру і виробничих приміщень встановлені додаткові диспенсери з дезінфікуючими засобами для персональної гігієни. Дотримується контроль доступу працівників на робочі місця з боку медперсоналу. У разі виявлення симптомів нездужання, люди прямують додому з рекомендацією звернутися за професійною медичною допомогою.
«Здоров'я людей і безпека завжди стоять на першому місці в нашій Компанії. У ситуації, що склалася, ми дотримуємося всіх рекомендованих заходів для захисту здоров'я працівників, клієнтів і партнерів, - коментує Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. - Проводиться інформування колективу про методи запобігання зараженню. Всі співробітники Групи забезпечені захисними масками і рукавичками. Також введені додаткові санітарно-гігієнічні заходи на робочих місцях - кожні 6 годин у всіх приміщеннях проводиться вологе прибирання з використанням спеціальних дезінфікуючих засобів».
На даний момент компанія розглядає можливість переведення на роботу з віддаленим доступом співробітників, у яких діти не досягли 12-річного віку. Також мінімізовані ділові поїздки, а зустрічі проводяться в онлайн форматі.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

За додатковою інформацією звертатись
до фахівця із зв’язків з громадськістю Olkom Group
Олени Лобач

тел.: + 38 (067) 610-78-83
[email protected]
http://www.olkom.ua/

Похожие пресс-релизы