pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Онлайн сервіс дистанційного надання пакету документів та отримання рішення щодо можливості надання кредиту

Для зручності потенційних Клієнтів АТ «КРИСТАЛБАНК» пропонує скористатися онлайн сервісом – дистанційного надання пакету документів та отримання рішення щодо можливості надання кредиту за наступними кредитними програмами:
• «ВІД МРІЙ- ДО ДІЙ» для придбання нерухомості на «первинному ринку» спільно з надійним партнером ПрАТ «ХК «Київміськбуд»;
• «Придбання нерухомості на «вторинному ринку»;
• «Кредит під заставу нерухомості»
Пакет документів потенційні позичальники можуть направити на електронну пошту відповідальних працівників Банку та продовжити спілкування онлайн з кредитними менеджерами Банку з будь-яких питань, що виникають за напрямком кредитування фізичних осіб.
Рішення Банку щодо можливості отримання кредиту, потенційні клієнти також отримують на електронну пошту.
«Досить важливо, в умовах впровадження обмежувальних заходів на території України та з урахуванням стабільної банківської роботи АТ «КРИСТАЛБАНК» - мінімізувати відвідування відділень клієнтами відділень, саме тому, для зручності наших клієнтів: надання документів та отримання рішення щодо надання кредитних коштів можна здійснити не виходячи з власної домівки. Спеціалісти Банку в оперативні строки наддадуть всі консультаційні послуги та іншу важливу для клієнтів інформацію», - зазначив Голова Правління АТ «КРИСТАЛБАНК» Л.А. Гребінський.
Одночасно, повідомляємо, що всі Відділення АТ «КРИСТАЛБАНК» працюють в звичайному режимі з додатковими запобіжними заходами для збереження здоров'я клієнтів і співробітників. Здійснюються заходи щодо повної санітарної обробки Відділень, в тому числі обробка дверних ручок, клавіатур банкоматів, терміналів, вологе прибирання з використанням дезінфікуючих/антибактеріальних засобів та загальне провітрювання приміщення.
Документи для аналізу можливості надання кредитних коштів можна направити на [email protected] та/або [email protected] .
Перелік необхідних документів за посиланням.
Телефони для довідок: (044) 590-46-59

Похожие пресс-релизы