pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Безпека продуктів і захищеність співробітників - основні пріоритети Olkom Group

Коронавірус продовжує поширюватися по всьому світу, залишаючи свій слід у всіх сферах - від стилю життя кожної людини до змін бізнес-процесів великих компаній. Olkom Group з самого початку адаптує свої виробничі процеси під всі зміни, що відбуваються, а також строго слідує всім рекомендаціям ВООЗ і робить активні кроки, засновані на науці, для захисту безпеки своїх продуктів і піклується про захищеність своїх співробітників.
Будучи одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України, Olkom Group виробляє широкий асортимент продуктів від соусів до спеціалізованих кондитерських жирів і поставляє їх не тільки на український ринок, а й до країн ближнього зарубіжжя, в країни регіону MENA і Євросоюз. «Основна позиція Групи полягає в тому, щоб нести повну відповідальність за свій продукт, — коментує Ганна Олексенко, ключовий акціонер Olkom Group. — Безпека і висока якість продукції завжди були і залишаються для нас головним пріоритетом. На нашому виробництві, як і до появи коронавируса, дотримуються всі санітарні вимоги і норми, також ми слідуємо всім рекомендаціям ВООЗ для попередження поширення вірусу».
Всесвітні агентства з безпеки продуктів харчування та охорони здоров'я, такі як FDA і EFSA ясно дали зрозуміти, що найбільш ефективна річ, яку можна зробити для боротьби з COVID-19, це дотримуватися правил гігієни і тримати дистанцію.
І Olkom Group дуже серйозно ставиться до цих рекомендацій. «Ми провели інформування колективу про методи запобігання зараженню. Для наших співробітників закуплені додаткові засоби індивідуального захисту. Зараз у всіх виробничих приміщеннях встановлені додаткові диспенсери з дезінфікуючими засобами для персональної гігієни, — розповідає Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. — Також введені додаткові санітарно-гігієнічні заходи на всій території виробничо-логістичного комплексу Olkom Group». На всіх входах в БЦ Sunflower і КПП використовуються дезбар'єри — спеціальні дезінфекційні килимки зі спецзасобами, які знезаражують підошву взуття. Всі машини, що заїжджають на територію заводу, піддаються обробці дезінфектором за допомогою ранцевих оприскувачів. Кожні 2 години в усіх приміщеннях проводиться вологе прибирання не тільки підлог, а й усіх металевих поверхонь, поручнів та ручок з використанням спеціальних засобів.
Так само Компанія слідує рекомендаціям ВООЗ в плані соціального дистанціювання. Для мінімізації ризиків всі працівники офісу перейшли на віддалений режим роботи, а всі особисті зустрічі і наради переведені в онлайн режим. І, якщо офісні співробітники можуть працювати з дому без істотних втрат для Компанії, то для виробництва такий крок просто неможливий.
«Співробітники, зайняті на виробництві, грають важливу роль для безперервності і стійкості в виробничому процесі, і ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб вони продовжили працювати в безпечних умовах, — продовжує Ніна Лещенко. — Ми провели оцінку оптимальної кількості співробітників для забезпечення безперебійного виробництва і впровадили операційні зміни, які дозволяють дотримуватися безпечної дистанції в приміщеннях. Також ми подбали про те, щоб максимально виключити перебування наших співробітників в громадських місцях і громадському транспорті. Для того, щоб наші люди з комфортом і безпечно добиралися на роботу і назад, ми організували власний трансфер з урахуванням всіх вимог і рекомендацій ВООЗ. При цьому доступ працівників на робочі місця відбувається під суворим контролем з боку медперсоналу з обов'язковим вимірюванням температури за допомогою інфрачервоного термометра».
У міру того, як наукові і медичні рекомендації продовжують розвиватися, Olkom Group буде продовжувати коригувати свій підхід до бізнес-процесів і забезпечувати безпеку своїх співробітників і продуктів. У Компанії створено групу з управління кризами, щоб вчасно реагувати і адаптувати виробничі процеси під всі зміни, що відбуваються. Антикризова команда щодня докладає всіх зусиль для того, щоб в Компанії були дотримані всі глобальні стандарти з безпеки і забезпечує безперебійну роботу виробництва. Тому клієнти і партнери Olkom Group можуть завжди розраховувати на продукти найвищої якості.
Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

За додатковою інформацією звертатись
до фахівця із зв’язків з громадськістю Olkom Group
Олени Лобач
[email protected]
http://www.olkom.ua/

Похожие пресс-релизы