pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

EDIN провів вебінар по роботі з сервісом ЕТТН

28 квітня провайдер електронного документообігу EDIN провів вебінар по роботі з сервісом е-ТТН з представленням практичного кейсу тестування, впровадження та обміну електронної ТТН між Novus та постачальниками завдяки рішенню EDIN.

Спікерами виступили Вікторія Кашевська, Головний бухгалтер ТМ Novus, та Євген Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN. Розпочав онлайн-конференцію Євген Тромбола, розповівши про законодавчі передумови впровадження електронної ТТН, а також про її переваги, можливості та технічні особливості використання. Про процес обміну е-ТТН між Novus та постачальниками з представленням практичного кейсу розповіла Вікторія Кашевська. На завершення вебінару Євген Тромбола представив акційну пропозицію від EDIN з обміну е-ТТН, огляд платформи сервісу та відповів на питання слухачів.

До вебінару приєдналося 300 учасників, серед яких були представники логістичних компаній, сфери рітейл, постачальники та дистриб’ютори. Враховуючи високу зацікавленість темою, EDIN планує провести ще не одну онлайн-конференцію, про що обов'язково буде попереджено заздалегідь.

Похожие пресс-релизы